Ana Sayfa GÜNDEM, KÖŞE YAZILARI 29.12.2022 593 Görüntüleme

HASAN BİLGE’NİN KALEMİNDEN

İNSANLIK NEREYE GİDİYOR

Yozlaşan bir dünyada yaşıyoruz. İletişim dedikleri şey kültürümüzü ve aile arasında iletişimsizlik doğurmuş durumda. Çocuklar aynı evde dünyaya yakın anne babaya uzak görünüyor. Her bir kirli bilgi insan alemini dağıtıyor. İnsani değerleri yitiriyor. Bu kadar dağılmış insan alemi doğruyu bulmakta zorluk çekiyor. Yalan ve kirli görüntüler insan hafızasında bir virüs etkisi yapıyor.

İnsan kişiliğini bozup aile ve toplumu zedeliyor, zehirliyor. Safi beyinler çocuk yaşta iken lüzumsuz şeylerle doluyor. Bize yakışmayan bir toplum ortaya çıkıyor.  Sade hayat her geçen gün daha fazla aranıyor. Kullukta kalite azalınca insancık dünyada mutsuz oluyor. Bilgi, birikim ve ilim sahibi insanlar vicdanları powerbank yapıp boş beden ve ruhları şarj etmesi gerekiyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com