Ana Sayfa GÜNDEM 26 Haziran 2024 59 Görüntüleme

Elazığ Belediyesi Çalışanlarına Narko Rehber Semineri Verildi

Elazığ Belediyesi tarafından belediye personeline yönelik, uyuşturucu ile mücadele konulu “Narko Rehber” semineri düzenlendi.

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından personele yönelik düzenlenen eğitim seminerleri devam ediyor.

Bu kapsamda uyuşturucu ile mücadele konulu “Narko Rehber” semineri düzenlendi. Seminer, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Seminere, çok sayıda belediye personeli katıldı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı personel tarafından verilen seminerde katılımcılara, uyuşturucuyla mücadelede farkındalığın artırılması, gençleri ve aileleri bağımlılık yaratan maddelerden uzak tutmak, toplumsal bilinci artırmak gibi konularda bilgiler verildi.

Öte yandan Elazığ Belediyesi personeline, bağımlılık yapan madde kullanımının sonuçları ve zararlı maddelerin kullanımını engellemek için alınması gereken tedbirler de anlatıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ

Tema Tasarım | Osgaka.com