Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Haziran 2024 88 Görüntüleme

Atletizmden Türkiye Dereceleri

Atletizmden Türkiye Dereceleri

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Atletizm İl Karmaları Dağ Koşusu Yarışmaları Mersin’de düzenlendi.

Yapılan İl Karmaları arası Dağ Koşuları 2. Kademe Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen katılan sporcularımızdan;

Hasan Turgut Büyükler de Türkiye 3.lüğü, Delil Kırmızı ise Türkiye 4.lüğü elde etmiştir.

26 Haziran 2024 tarihinde Mersin İncirli Köyü’nde düzenlenen müsabaka gün içerisinde yapılan ödül töreniyle sona erdi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren tarafından yapılan açıklamada, “ İlimiz her branşta olduğu gibi Atletizm branşında da başarılara imza atmaya devam ediyor. Sporcularımızın ve antrenörlerinin bu güzel başarılara imza atmaları ve atmaya devam etmeleri bizleri gururlandırıyor ve inşallah daha güzel başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Elazığ Gençlik ve Spor Ailesi olarak bizler her zaman Atletizm için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Başta sporcularımızı, onlara her daim destek olan ailelerine ve her koşulda sporcularımızın yanında olan onları eğitip geliştiren antrenörlerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com