Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Haziran 2024 84 Görüntüleme

Baskil’deki yangın için Başkan Turus, acil yardım çağrısında bulundu.

Baskil ilçesinde farklı noktalarda çıkan yangınların ardından Belediye Başkanı Tuncer Turus, acil yardım çağrısında bulundu.

Baskil ilçesinde ekili alanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyük bir alana yayılan yangının söndürülmesi için bölgeye Orman İşletme, itfaiye ve UMKE ekipleri sevk edildi.

Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, sosyal medya hesabından çağrıda bulunarak; “Kıymetli hemşehrilerim, ne yazık ki ilçemizde an itibariyle çok büyük bir yangın meydana gelmektedir. Rüzgarın etkisiyle yangın hızla yayılmaktadır. Siz değerli Baskilli hemşehrilerimize acil yardım çağrısında bulunuyorum. Duyarlı herkesi Baskil Yatılı Bölge okulu yanına bekliyorum’’ dedi.

Öte yandan çıkan yangının ardından Elazığ Valisi Ömer Toraman, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Evren Ve İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel ile birlikte Baskil’e giderek söndürme çalışmalarını yerinde inceledi.

Baskil’de çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com