Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 26 Haziran 2024 101 Görüntüleme

Açıkkapı TBMM’de Konuştu: Elazığ’da Suç ve Suçluyla Mücadele Kararlılıkla Sürdürülüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konulara ve Elazığ’daki asayiş uygulamalarına değindi.

“DEMLİLER RAHATSIZ OLMUŞ”

A Milli Futbol takımına bu akşamki Çekya karşılaşmasında başarılar dileyen Açıkkapı, A Millilerin Portekiz karşısındaki mağlubiyetine sevinen eski HDP milletvekili Ferhat Encü’ye verdiği cevabın DEM’lilerce eleştirilmesini de kınayarak, “DEM’li vekiller rahatsız olmuş. Ama bu millete rahatsızlık verenler tabii ki rahatsız olacaklar. Çünkü bu milletin gelirleriyle maaş alanlar, bu ülkenin, bu vatanın havasını soluyanlar, millete karşı yanlış yapamazlar. Bu ülkeye, bu vatana, bu bayrağa saygısızlık yapamazlar. Bu saygısızlıklar olduğu müddetçe bizlerin eleştirileri de dozu artarak devam edecek. Herkesin bu ülkeye, bu ülkenin birliğine, beraberliğine, toprak bütünlüğüne mutlaka ama mutlaka saygı duyması gerekiyor,” şeklinde konuştu.
SİYONİST İSRAİL’İN FİLİSTİN’E YÖNELİK SOYKIRIM GİRİŞİMİ SÜRÜYOR
Siyonist İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hain saldırılarını sürdürdüğünü hatırlatan Açıkkapı, “Bugün yine Cumhurbaşkanımız grup toplantısında İsrail’in siyonist katil terörist devletinin Gazze’de Müslümanlara karşı geliştirdiği o soykırımla ilgili yine önemli ifadelerde bulundu ve ecdadımız geçmişten bugüne Filistin’de Filistin davasına nasıl sahip çıktıysa, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin de yine Filistin davasına dün olduğu gibi bugün de yarın da sahip çıkacağını ifade etti. Bunlar tabii ki tarihe altın harflerle yazılacak ifadelerdir. Çünkü maalesef bütün dünya İsrail’e karşı sus pus olmuşken ve ne acı ki İslam dünyasında birçok devlet İsrail’e karşı eleştirel anlamda birkaç söz etmekten acizken, Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ifadeleri geçmişten günümüze Osmanlı’nın bakiyesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin cumhurbaşkanı olarak ifade etmiş olması oldukça değerlidir ve önemlidir. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın bu dik duruşuna teşekkür ediyoruz. Bizler de AK kadrolar olarak, Cumhur İttifakı olarak bu dik duruşun her daim yanındayız, arkasındayız ve İsrail’in siyonist katil terör devletinin yapmış olduğu mezalime mutlaka sesimizi her zaman çok gür bir şekilde çıkaracağız,” dedi.
ELAZIĞ’DAKİ BAŞARILI OPERASYONLAR
Elazığ Milletvekili Açıkkapı, özellikle son bir yıl içinde Elazığ’da suç olaylarının yakalanma oranlarında ciddi bir artış olduğunu vurguladı. Bu bağlamda, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya, İl Valisi Ömer Toraman’a, Emniyet Müdürü, Emniyet ve Jandarma Teşkilatı’nda gece gündüz demeden çalışan personele teşekkür ederek, Elazığ’da narkotik suçlardan organize suç örgütlerine kadar birçok alanda önemli başarılara imza atıldığını belirtti.
Narkotik yakalamalarının yanı sıra organize suç örgütlerine yönelik operasyonlarda da artış olduğunu ifade eden Açıkkapı, ev hırsızlıklarına karşı yapılan operasyonlarda yakalanma oranlarının %37, iş yerlerindeki hırsızlıklarda ise %30 oranında arttığını kaydetti. Ayrıca, mala karşı işlenen suçlarda yakalanma oranlarında da önemli düşüşler yaşandığını ekledi.
Açıkkapı, dolandırıcılıkla mücadelede ise kişilere ve mala karşı işlenen suçlarda yakalanma oranlarının %110 ile %200 arasında arttığını, bu suçların genel olarak azaldığını belirterek , tekrar emeği geçen herkese teşekkür edip konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com