Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 2 Nisan 2023 421 Görüntüleme

İYİ PARTİ ELAZIĞ İÇİN ”İRFAN SÖNMEZ” DEDİ

İYİ Parti, 14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla temayül yoklamasına gitti. Temayül yoklaması yapılan iller arasında olan Elazığ’da temayül yoklamaları tamamlandı. Sayımlar neticesinde İYİ Parti’nin en güçlü aday adaylarından biri olarak görülen Av. Dr. İrfan Sönmez,  481   oyla birinci çıktı. İrfan Sönmez’in ardından ikinci sırada   Abdulkerim Eflatun ve Yüksel Ercan  381 oy alarak ikinci sırayı paylaştı.

Parti içi demokrasinin göstergesi sayılan temayül yoklaması Elazığ İYİ Parti teşkilatında gerçekleşti. Yoğun katılımın gözlemlendiği temayül yoklaması için yapılan oylamada  adayların aldığı oylar ise şöyle:

Abdülkerim Eflatun          381

Abdurrahman Bulut          171

Ali Yücel Uygur                  128

Hasan Karabulut               165

Hüseyin Atabay                   18

İrfan Sönmez               481

Mehmet Gül                      160

Mehmet Faik Öztürk       171

Mustafa Cahit Kıraç         287

M. Kemal Atikeler            241

Nahit Baykara                   309

P. Sema Temizer Ozan     122

Şenay Aladağ Demirel      119

Veysel Esen                         368

Yüksel Ercan                       381

 

GÜRGÖZELER: ”ÜYELERİMİZİN TERCİHLERİ BELİRLEYİCİ OLMUŞTUR”

Temayül yoklaması sonucu açıklama yapan İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler:”

Temayül yoklamamız arzu ettiğimiz şekilde yoğun katılımlı ve huzurlu bir atmosferde gerçekleşmiştir. Üyelerimizin tercihleri belirleyici olmuştur. İlçelerimiz ve merkezimizden yoğun katılım göstererek gelen tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Aday adaylarımıza da gösterdikleri hassasiyet için ayrıca teşekkür ediyoruz.. Bu temayül yoklamamızın ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz…”

İRFAN SÖNMEZ:” KAYBEDEN HİÇ KİMSE YOK. KAZANAN İYİ PARTİDİR. KAZANAN ELAZIĞ OLACAKTIR”

Temayül yoklamasında 1. sırada çıkan Aday adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, bu yoklamanın açık, şeffaf bir şekilde gerçekleştiğini ve bir demokrasi şöleni yaşandığını ifade ederek şunları söyledi:

”Şeffaf bir seçim oldu. Kamera ve müşahitlerin huzurunda, oylar çok şeffaf bir şekilde sayıldı. Herkese gösterilerek sayıldı. Netice itibariyle üyelerimize güvenmekle haklı olduğumuzu gösterdik. Üyelerimiz tam bir demokrasi sınavı verdiler. Gerçek bir demokrasi şöleni yaptık. Sonuçlar burada tutanakla ilan edilerek açıklandı.”Alıp götürelim, Ankara’da kendimiz değerlendirelim” gibi bir durum söz konusu olmadı. Kaybeden hiç kimse yok. Diğer arkadaşlarımızın hepsi de değerli, hepsi de çok zor şartlar altında, İYİ  Parti’ye gönül vermiş insanlar. Onları da tebrik etmek gerekiyor. Kazanan Partimizdir. İnşallah kazanan Elazığ olacaktır. Genel merkezimiz teveccüh eder bizi 1. sırada gösterirse, Elazığ halkının, hemşerilerimin büyük destek vereceklerine inanıyorum. 30 yıldır Elazığ’da mücadele ediyorum. Her partiden insanımız beni tanıyor. Dilsiz bir milletvekili olmayacağımı, Elazığ onurla, şerefle temsil edeceğimi, sevenler de sevmeyenlerde takdir ederler. Bundan sonra mücadelemiz devam edecek.”

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com