Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 2 Nisan 2023 453 Görüntüleme

AK PARTİ ADAY ADAYI RAMAZAN ERGİNÖZ: ” ELAZIĞ’DAN 5 VEKİL ÇIKARACAĞIZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Ramazan Erginöz, Cumhur İttifakına destek istedi. Birlik olma çağrısı yapan Erginöz Elazığ’dan 5 vekil çıkaracağımıza inanıyoruz diye konuştu.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Ramazan Erginöz, Elazığ’da vatandaşlarla bir araya gelerek yaklaşan seçime dair açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakına destek isteyen Aday Adayı Erginöz, her oyun çok önemli olduğunu söyledi, birlik çağrısı yaptı. Erginöz, ” Bir bir oyla ne olacak diye demeyelim. Yani bir oyla ne olacak diye herhangi bir şey yapmayalım mı? Bu gün küffarlara karşı, zaten biliyorsunuz biri namazlığa basınca, Müslümanlardan yine oy alacak sanıyorlar. Ama yanılıyorlar. Bizim Müslüman halkı bunu yapmaz da. Oy seçimlerinde hep birlikte güçlü olalım beraber olalım yani şimdiden tabanımızı koyalım. Eğer biz birlik olmazsak biz beraber olmazsak eğer nasıl 15 temmuzda beraber olduysak ve deprem zamanlarında nasıl hep Cumhurbaşkanımızın, devletimizin yanında olduysak bugün seçim zamanlarında muhakkak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacağız” dedi.

Milletvekili Aday Adayı Ramazan Erginöz Elazığ’da 5 vekil çıkaracaklarını kaydetti.  Erginöz, “Cumhurbaşkanımız Elazığ’dan Allah’ın izniyle 5 vekil çıkaracağız bunuda söz veriyorum biz Elazığ’dan 5 vekil çıkacağız ve Cumhur İttfakı da 5-0 olacak bunu herkes bilsin ve küffarlara karşı biz bunu netleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com