Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT 23 Şubat 2024 1299 Görüntüleme

İYİ PARTİ’NİN ADAYI İCRAATE DEĞİL REKLAMINI YAPMAYA ADAY…

Bir kaç gün önceki yazımızda İYİ Parti’nin genç ve iddialı bir adayla yola çıkacağı yönünde kulis bilgileri aldığımızı belirtmiştik. Nitekim akabinde İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda partililerin de katılımı ile bir aday tanıtım toplantısı gerçekleşti.

İYİ Parti Adayının umut verici genç bir isim olduğu haberleri hepimizin hoşuna gitti. Ancak gençlik tek başına bir şehri yönetmeye namzet olmak için yeterli değil.

Nitekim İYİ Parti Adayının da bu işe sadece kişisel olarak ön plana çıkma arzusu ile girdiğini öğrendiğimizden beri olayı biraz soruşturmak istedik. Ne yazık ki mevcut adayın elle tutulur tek bir projesi yok. Tek derdi kendini tanıtmak. Partisinin kazanamayacağından o kadar emin ki , partiyi geri planda tutarak kendi geleceğine yatırım yapmak istiyor.

İYİ Parti il yönetimi malumunuz olduğu üzere kısa bir süre önce görevi devraldı. İl Başkanı işini ciddiyetle yapan, hakkaniyetli çalışmaya önem veren birisi. Ancak ne yazık ki il teşkilatında gördüğümüz bu ciddiyet, partinin adayında yok. Geçtiğimiz gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in düzenlediği gurup toplantısına katılan acemi aday, kendisini ön plana çıkarmak adına Akşener’e :” Ben gençlik kolları başkanıydım” dedi. Genel Başkanın bundan haberi olmadığını ima edecek şekilde.

Elazığlılar genç ya da olgun, kadın ya da erkek farketmez. ..Her şeyden önce bilindik, kibir abidesi, reklam peşinde koşan siyasi figürler istemiyor. Sözde değil, gerçekte de dürüst, şeffaf, kibirden uzak, halkın içinden birini görmek istiyor.

Partinin Adayının öncelikli amacı partisini zirveye taşıyacak çalışmalar yapması. Ama gelin görün ki;genel merkezin tüm umutlarını boşa çıkaracak gibi görünen aday seçime hazır değil. İl teşkilatı ondan daha hevesli, çalışkan. Partiyi büyük hayal kırıklığına uğratacak gibi görünüyor…Çünkü kenti gözlemlememiş, sorunlarını analiz etmemiş, sorunlarına ışık tutacak projeler geliştirmemiş.Bu işler reklam ile olmuyor. İşin kötüsü bunun farkında değil.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tema Tasarım | Osgaka.com