Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Nisan 2024 156 Görüntüleme

MİLLETVEKİLİ IŞIKVER: ”KARAKOÇAN’IN HESABINI VERECEKSİNİZ”

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Cumhur İttifakı ortağı olarak Elazığ Karakoçan’da aday çıkarmayarak Ak Parti adayını desteklediklerini söyledi. AK Partili vekillerin Karakoçan’da çalışmak yerine MHP’li başkanın yönettiği Sivrice’de çalıştıklarını söyleyen Işıkver, Karakoçan İlçesi’nde DEM kazanırsa hesabını Ak Parti Milletvekili Erol Keleş’ten soracaklarını söylemişti.

IŞIKVER: CUMHUR İTTİFAKI KAZANSIN DİYE KARAKOÇAN’DA ADAYIMIZI GERİ ÇEKTİK

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, AK Parti Milletvekili Erol Keleş’in MHP’de olan Sivrice Belediyesini almak için uğraştığı kadar, DEM’in kazanma ihtimali olan Karakoçan’da çalışmadığını söyledi. Işıkver  Cumhur İttifakının seçimi kazanması için Karakoçan’da adaylarını geri çektiklerini vurgulayarak, “Bize daha  teklif edilmeden,  bizden daha bir beklentiye girilmeden biz bu hesapları yapmaya başlamıştık. Akabinde Ak Parti cenahından ‘Karakoçan’da çekilseniz çok isabet olur’ şeklinde bir talep gelince biz düşünmeden adayımızı geri çektik. Elazığımız’a DEM parti, yani PKK’nın siyasal uzantısının Karakoçanda ve Sarıcan’da Elazığımızda  bir bayrak kaldırmasın diye biz adayımızı geri çekmiştik.” dedi

IŞIKVER: ‘’KARAKOÇAN’IN HESABINI VERECEKSİNİZ’’

31 Mart Seçimlerinde Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde Yeniden Refah Partisi Adayı Ebubekir Irmak Belediye başkanlığını kazanırken, Karakoçan’da ise DEM Parti’nin adayı Cafer Oğur seçimi önde götürerek belediye başkanı oldu.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklama ile AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş’e tepki gösterdi. Işıkver açıklamasında Elazığ*’da seçimi kazanan Şahin Şerifoğulları’nı tebrik ederken Milletvekili Erol Keleş ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: ‘’Seçimi kazanarak bir 5 sene daha şehrimize hizmet edecek olan Sn.Şahin Şerifoğulları’nı tebrik ederim, dilerim ilk dönemde yapılan yanlışları düzeltme yoluna giderek istişare zemininde şehrimizde insanımıza hayatı zindan eden sorunların çözümü için gayret ederler..

Not :

Platformda Şahin Şerifoğulları Beyin yanında bütün asaleti ile arz-ı endam ederek şarkılara eşlik eden, avuçları patlarcasına alkış çalarak eğlenen şehrimizin oyun kurucusu Sn.Milletvekili..

Eğlenmeye bakınız, tadını çıkarınız..

Sadece şunu unutmamanızı tavsiye ederim;

Karakoçan’ın hesabını vereceksiniz.

Vesselam.’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

MESLEĞİN SON USTALARIYIZ!

MESLEĞİN SON USTALARIYIZ!

Tema Tasarım | Osgaka.com