Ana Sayfa Uncategorized 1 Nisan 2024 161 Görüntüleme

YAZIKONAK BAŞKANINI BIRAKMADI: HATİF ÇADIRCI İLE YENİDEN…

BAŞKAN ÇADIRCI: YAZIKONAK’IN İRADESİ ASLA HİÇE SAYILAMAZ

Yerel seçimler tamamlandı. YSK tarafından kesin sonuçlar açıklanmasa da her il, ilçe ve beldede kazanan belediye başkanları belli oldu.

Seçim yarışının kıran kırana geçtiği Yazıkonak’ta mevcut belediye başkanı ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Hatif Çadırcı büyük bir farkla seçim yarışını önde bitirdi. Yazıkonak sevilen belediye başkanı Hatif Çadırcı ile 5 yıl daha devam kararı aldı.

2024 yerel seçimler için Elazığ’da  8 Belediye Başkan adayının yarıştığı Yazıkonak’ta, 7 bin 40 seçmen belediye başkanlığı için seçimini Hatif Çadırcı’dan yana kullandı. 2019 yılından beri başkanlık görevini sürdüren Çadırcı, beldeye yaptığı önemli hizmetlerle belde halkının takdirini kazanmış ve seçimde de en iddialı adaylardan biri olarak gösterilmişti.

 

İ

Çadırcı’nın seçimi kazanması üzerine sokağa dökülen halk büyük bir coşku ile kutlama yaptı. Yazıkonak’ta halay çeken vatandaşlar ‘ Dürüst ve çalışkan başkanımızın her zaman yanındayız. Hatif Başkan bizim için önemli bir değerdir” mesajını verdiler.

BAŞKAN ÇADIRCI: ” İLK GÜN DEMİŞTİK; YAZIKONAK HALKI DAYATMAYI KABUL ETMEDİ”

Seçim sonuçlarına dair değerlendirmede bulunan Başkan Çadırcı da Yazıkonak Halkı’na teveccühlerri için teşekkür etti.Yarım kalan ve yeniden başlayacakları onlarca projeler için kolları sıvadıklarını ifade eden Çadırcı şunları söyledi:

” İlk günkü aşkla, hevesle ve halkımızın bizlere olan sevgisinin verdiği güçle çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın teveccühüne, ilgisine layık olmak için büyük bir şevkle çalışmalarımıza başlayacağız. Yazıkonak’a verilmiş sözlerimiz var. Yapmak istediğimiz büyük hizmetler var. Allah ömür verdiği sürece belde halkımıza hak ettiği eser belediyeciliği konusunda hizmetlerimize devam edeceğiz.

Biz İlk gün de demiştik; YAZIKONAK iradesi asla hiçe sayılamaz. Aziz halkımız dayatma kabul etmez. Kıymetli belde sakinleri sizlere yürekten teşekkür ediyorum.Şimdiye kadar olduğu gibi ayırt etmeden herkesin ve her kesimin Belediyesi olacağız.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com