Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 17 Nisan 2024 114 Görüntüleme

BOZUK YOLLAR VATANDAŞA İSYAN ETTİRDİ

Elazığ merkezde uzun zamandır yollarda oluşan çatlak ve çukurların onarılmaması vatandaşların tepkisine neden oldu. Özellikle Merkez mahallelerinde sıklıkla kullanılan caddelerde onarılmayan çukurlar araçlara zarar vermekte.

Elazığ Nailbey mahallesinde yaşayan bir vatandaş ara sokakta giderken bozuk yolları kayıt altına aldı. Her sabah aynı sokak üzerinde yolculuk yapmak zorunda oluğunu belirten vatandaşın isyanı kameraya yansıdı.

Yolların bozuk olması nedeniyle araçlarında maddi hasar meydana geldiğini belirten Elazığlı vatandaş şu ifadelere yer verdi:

“Ben her sabah bu sokak üzerinden geçmek zorundayım. Burası Merkez’de yer alan bir mahalle köy yolu değil. Sıfır arabalarımızın bile her yerinden ses geliyor artık. Sanayi yolunu tutmaktan bıktık. Buradan Elazığ Belediyesine seslenmek istiyorum ne zaman yolların onarımı sağlanacak? Araç sürerken çukurlara düşmemek için adeta zikzak çiziyoruz. Bu böyle olmaz yani.” dedi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com