Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 20 Nisan 2024 180 Görüntüleme

MÜSLÜM GÜRSES’İ SAHNEDE GÖRMEK TÜM SEVENLERİNİ DUYGULANDIRDI

Sanat camiasının duayenlerinden olan ve geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in daha önce seslendirdiği ancak yayınlanmayan albümü tüm sevenleri ile buluştu.

6 şarkıdan oluşan “Tozlu Raflar” single albümünün lansmanı Beykoz Kundura fabrikasında albümün ismini taşıyan platoda gerçekleştirildi. Eski gazino gecelerini aratmayan lansmanda 80’ler dekoru ile mazi adeta yeniden yaşatıldı.

Lanman’da 3 boyutlu hologram teknolojisi kullanılarak  milyonların hayranlık duyduğu Müslüm  Gürses’in  sahnede yer alması geceye damga vurdu. Ünlü sanatçı Gürses’in gerçeği aratmayan görüntüsü single şarkılarına eşlik ederken sevenleri tarafından duygusal anlar yaşandı.

Milyonların “Baba” olarak tabir ettiği Müslüm Babanın sahnede yer alması seyircilerin yoğun ilgisine neden oldu.

SAHNEDE MÜSLÜM BABAYI GÖRÜNCE BİR KEZ DAHA DEDİM Kİ “BABALAR ÖLMEZ”

Düzenlenen geceye birçok ünlü sanatçı ve oyuncu katılım sağlarken projede yer alan ve her daim büyük projeler ile ses getiren hemşehrimiz Yapımcı Organizatör Menajer Hasan Baykara’da iştirak etti.

Baykara, Müslüm Gürses’e duyduğu hayranlığı dile getirerek düzenlenen gecede hologram teknolojisi ile Gürses’in sahnede görmenin son derece mutluluk verici olduğunu ifade etti. Baykara HARPUTTİMES Habere özel yaptığı açıklamada;

“Müslüm Baba ile bizim uzun yıllar boyunca iş sanatın yanı sıra bir dayı – yeğen, baba – evlat ilişkimiz hasıldı. Müslüm babayı çok yakından tanıyan ve çok iyi anılar biriktirmiş, zaman geçirmiş,  güzel projelerde yer almış biri olarak kendisini sahnede gördüğüm an hiç gitmemiş, hep aramızda kalbimizde, içimizde,  yanımızda bizimle sevenleri ile birlikte yaşıyor dedim. Ve sahneye her baktığımda her ne kadar teknoloji ile Müslüm Gürses sahneye yansıtılmış olsa da kendi kendime “Babalar Ölmez” demiştim o an. “ dedi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com