Ana Sayfa Uncategorized 27 Haziran 2024 92 Görüntüleme

Başkan Turus: ”Dün çıkan yangında 1000 kök kayısı ağacı ve 50 dönüm arpa ziyan oldu”

Dün öğle saatlerinde Baskil Aladikme Köyü’nde çıkan ve ekiplerin müdahalesi ile söndürülen yangındda 4 kişi yaralanmıştı. Tedavileri yapılan vatandaşların durumunun iyi olduğunu belirten Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus, yangın söndürme çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti.

4 kişinin yaralandığı yangından sonra 100 kök kayısı ağacının ve  Baskil Doğancık’ta 50 dönüm arpa ve bir miktar kayısı ağacı yandığı bildirildi. Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus bizzat yangına müdahale eden ekiplerle birlikte sahada yer alırken yangının söndürülmesi sonrası şu açıklamalarda bulundu: ‘ ‘Yangın ekipleri ile kol kola, omuz omuza yangın söndürüldü. Rüzgarın etkisi ile elektrik tellerinden  çıktığı belirlenen yangında yaralanan 4 vatandaşımız tedavi altına alındı. Olayda 100 kök kayısı ağacı zarar gördü. Yine Baskil Doğancık’ta 50 dönümlük arpa ekili tarla ve bir miktar kayısı ağacının zarar gördüğünü öğrendik. Devletimiz ve belediyemiz olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Baskilli vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com