Ana Sayfa Uncategorized 4 Haziran 2022 499 Görüntüleme

MHP TEŞKİLATI “BAHÇELİ’NİN TALİMATI İLE 6’LI ZİLLETİ İL İL İLÇE İLÇE ANLATACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi “Adım Adım 2023” programları kapsamında çalışmalarına  devam ediyor. 81 ilde gerçekleşen programların Elazığ’da ki ilçe gezilerinin ilk durağı Sivrice oldu.

Sivrice’de  düzenlenen toplantıya Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek,MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP MYK üyesi Alper Erdem, MHP İl Başkanı Semih Işıkver, MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanı Yunus Bal ve MHP Sivrice İlçe Başkanı  Kasım Bahçeci  katıldı.

Sivrice İlçesindeki ziyaretini tamamlayan MHP teşkilatının bir sonraki durağı Elazığ’ın Maden ilçesi oldu. Çalışmalarında dur durak bilmeyen MHP teşkilatı program devamında; Alacakaya, Palu,Arıcak, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerinde toplantı düzenledi.

GÜNDOĞAN: ÜÇ YILDIR İLÇEDE CİDDİ VE GÜZEL DEĞİŞİMLERE İMZA ATTIK

Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, yaptığı konuşmada Sivrice’nin Elazığ’ın en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu vurgulayarak bu konuda 3 yıldır Sivrice’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gündoğan: “Partimizin başlatmış olduğu “Adım Adım İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısının bugünkü ilçe binamızda düzenliyoruz. Öncelikle ben. Kısaca Sivrice hakkında Sayın Vekillerim tabi ki biliyorlar bende bir bilgi vereyim. Sivrice ilçemiz Elazığ’ın en güzel ilçelerinden biridir. İle yaklaşık 30 km mesafede Hazar Gölü’nün kenarında Hazarbaba eteklerinde kurulmuş güzide ilçelerimizden biridir. İlimizin en önemli turizm merkezi olan ilçelerimizden biridir.  2019 yılı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilk defa Sivrice ilçemizde seçimi kazandık bu 3 yıldır da bu ilçede ciddi değişimlere imza atarak, hizmete devam etmekteyiz.’’ Dedi.

Programda konuşan MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver de düzenlenen toplantıyla Sivrice’nin durumunu anlatmak ve çözülemeyen sorunlarını dile getirme konusunda önemli bir adım atıldığını  dile getirdi. Işıkver:

“Bizim için Sivrice çok kıymetlidir. Bizim kadar sizde biliyorsunuz Sivrice’nin 24 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen Elazığ depreminin merkez üssü olması sebebiyle çözülen ve çözülemeyen problemlerin de farkındayız. Bu itibarla bugün ki etkinliğimizin temel amacı Cumhuriyet Halk Partisinin gerçek yüzünü anlatmak ve toplumumuzun insanımızın aydınlanmasına vesile olmaktır. Tabi bütün bunlarla beraber Sayın Milletvekillerimizin daha önce ki Elazığ ziyaretlerinde de burada ilçelerimize gerçekleştirdikleri ziyaretlerde de çevre ilçelere düzenledikleri ziyaretlerde de bölgeye vakıf insanlar olduklarını bölgeye vakıf insanlar olduklarını ve gerek Sivrice Teşkilatımızın ve Belediye Başkanımızın gerekse de il teşkilatımızın genel merkezimize Ankara’ya Bakanlıklara taşıdıkları problemlere, sorunların çözümlerine aracılık üstlendiklerini bildiğiniz için burada Sivrice’nin durumunu anlamak, eğer Sivricelilerin varsa çözülemeyen sıkıntıları bunları yukarıya genel merkezimize, Genel Başkanımıza iletmek üzere 2 Milletvekilimiz, Saygıdeğer MYK Üyemizde aramızdalar.

Programın devamında söz alan MHP MYK üyesi Alper Erdem de Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin emri ile sahalarda olduklarını ve bundan sonra da adım adım tüm Türkiye’de sahalarda olmaya devam edeceklerini söyledi. MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’e de çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Erdem şunları söyledi:

‘’Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla yaklaşık 1 yılı aşkın süreçte “Adım Adım 2023 İl İl Anadolu” temalı programda Türkiye Geneli bütün illere yapmış olduğumuz il toplantılarında 6’lı zillet ittifakının gerçek yüzünü ortaya çıkarmak üzere, il bazında yapmış olduğumuz toplantılar kapsamında siz değerli hemşerilerimiz ile birlikteyiz.  Liderimizin emri ile dün sahalardaydık, bugün sahalardayız, yarın yine sahalarda olacağız. Andolsun ki çok kıymetli üç Başkanımız, İl Başkanımız Sayın Semih Işıkver 4 yılı aşkın bir süredir yılmadan, yıkılmadan, yorulmadan davaya ve kendine yakışır dik duruşuyla bu kutsal davayı tek başına omuzlarına alarak gece gündüz demeden görevine devam etmektedir. Allah Sayın İl Başkanımız’dan razı olsun. Önce ülkem ve milletim sonra ve ben fikriyatıyla çıktığımız bu mübarek kutlu yolda Elazığlı bir hemşehriniz bir kardeşiniz olarak her daim her şartta her koşulda emrinizde olduğumu bilmenizi isterim. Hepinize saygı sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum’’ dedi.

Milliyetçi Partisi MYK üyesi, Milletvekili Sermet Atay da yaptığı konuşmasında,  ekonomide geçilen zor sürecin hem dünyada hem Türkiye’de var olduğunu dile getirdi. Yaşanan sıkıntıları bildiklerini ve bu sıkıntılara hükümetin bir çözüm bulacağına inandığını dile getiren Atay şunları söyledi:’’Ortada bir sıkıntı varsa onu çözebilecek olan yine hükümettir. Ekonomik sıkıntı var.Dünyada da Türkiye’de de enflasyon yükseldi. Hayat pahalılığı var. Özellikle dar gelirli insanların bu sıkıntısının çözüleceğine inanıyorum. Ortada bir sorun varsa bunu çözecek olan yine Cumhur İttifakı’dır.’’

6 tane birbirine benzemeyen parti bir araya gelmiş şov ve algıyla ülkeyi yönetmeye çalışıyorlar. Bir tanesi çıkmış ben başbakan olacağım diyor. Anayasa’da başbakanlık yok. Anayasayı değiştireceğiz diyorlar.400 milletvekiline ihtiyaçları var. Bir diğeri 12 yıl AK Parti’nin hazine Bakanlığını yapmış. Şimdi çıkmış Ak Parti’yi kötülüyor. Madem kötüydü sen 12 yıl nasıl Hazine Bakanlığı yaptın.Bir diğeri Ahmet Davutoğlu:Suriye illetini başımıza bela eden sen değil misin? Türl pilotu Rus uçağını düşürdüğünde talimatı ben verdim diyen sen değil misin?4 milyon Suriyeli ülkemize geldi. Sen hala sırıta sırıta geziyorsun. Hele bir tanesi var. Sivas’ın eski Belediye Başkanı. Madımak olaylarının faili.Ona bu olayların müsebbibi diyorsunuz ama onlarla ittifak yapıyorsunuz. Bunların gizli ortağı HDP’dir. Türkiye’de Kürt sorunu yoktur. Türkiye’de var olan terör sorunudur.Türk ve Kürt kardeştir’’.Dedi.

Konuşma yapan MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek de Kılıçdaroğlu’nun HDP ile işbirliği yaptığını dile getirerek şunları söyledi:’’ Kılıçdaroğlu Kandil’i bombalayacağım diyorç. Diğer yandan Selahaddin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istediğini dile getiriyor. Osman Kavala’nın serbest kalmasını istiyor. Zillet İttifakı HDP’yi kızdırmamak istiyor.Onları kızdırmamak için Türkiye’nin karşısına geçmiştir. ‘’ dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com