Ana Sayfa Uncategorized 3 Haziran 2022 559 Görüntüleme

CHP ELAZIĞ KADIN KOLLARI’NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAKKINDA SUÇDUYURUSU

CHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Ayten Çekil ve beraberindeki kadınlar geçtiğimiz günlerde ‘Gezi Eylemleri’nin yıldönümünde partisinin grup toplantsında  yaptığı konuşmada Gezi Eylemlerine  destek veren kadınlar için küfürlü konuştuğu gerekçesi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında Gezi eylemlerine katılan kadınlar için kullandığı sözlere ilişkin CHP Elâzığ Kadın Kolları Başkanı Ayten Çekil, suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu sonrasında açıklanma yapan CHP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Ayten Çekil Cumhurbaşkanının konuşmasında sarfettiği sözleri kadınlar olarak kabul etmelerinin mümkün olmadığını dile getirdi.Çekil:’’ . Bizler, bugün kadınlar olarak adliyeye gelip dilekçeler verdik Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın grup toplasın da toplantısında yaptığı basın açıklamasının ,Gezi olaylarını yıl dönümünde kadınlara yaptığı hakaretlerden, ağza alınmayacak cümlelerden dolayı şikayet dilekçelerimizi verdik.  Bizler kadınlar olarak ölmek öldürülmek istemiyoruz.Tüm haklarımızı sonuna kadar savunacağız AKP’yi iktidardan devrene kadar, tek adam rejimine dur diyene kadar mücadelemize devam edeceğiz . Biz Kadınlar olarak anneyiz, kız kardeşiz,  eşiz.  Biz bu hakaretleri kesinlikle kabul etmiyoruz.  Sayın Cumhurbaşkanımızın biz kadınlara yaptığı hakaretleri kabul etmiyoruz.  Gezi olaylarını anıyoruz, sevgiyle, saygıyla bir mücadele olayıydı . Tek Adam rejimine Hayır dediler. Tek Adam rejimini kabul etmediler, mücadele verdiler. Biz Kadınlar olarak da tek adam rejimini kabul etmiyoruz. Mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz ve kadınlara bugün biz öncülük yaptık. Fakat bu devam edece,k dilekçelerimiz her gün artarak adliyede devam edecek.  Biz mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz.  Bizler anneyiz, dürüst kadınlarız.Tayyip Erdoğan’ın da annesi var , kız kardeşi var. Kadınlar olarak bu hakareti kesinlikle kabul etmiyoruz, kınıyoruz .Kadınlar olarak mücadelemize devam edeceğiz.’’ Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com