Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Temmuz 2023 148 Görüntüleme

Saadet Partisi İl Başkanı Akın: ”BELPER personel maaşları 22 bin liraya çıkarılmalı ! ”

BELPER personel maaşları 22 bin liraya çıkarılmalı !

Elazığ Belediyesi”ne bağlı Bel- Per personellerinin maaşlarının artmasına dair bir açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Akın, Bel-Per personelinin aldıkları maaşlarla enflasyona ezdirildiğini ifade etti. Personel maaşının 22 bin lira olması gerektiğini ifade eden Akın şunları söyledi:
”Elazığ Belediyesi Bel-Per personellerinin son dönemlerde enflasyona ezdirildiğini, ortalama maaşlarının asgari ücretin altında olduğunu üzülerek takip ediyoruz. İnsan emeği takdir edilmelidir ve Bel-Per personel maaşları en düşük memur maaşı olan 22 bin liraya yükseltilmelidir. Saadet Partimizin yerel seçimlerde muvaffak olması durumunda Bel-Per personel maaşlarını en düşük memur maaşı seviyesine yani 22 bin liraya çıkaracağımızı ifade etmek istiyorum. ”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com