Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 28 Mart 2024 144 Görüntüleme

Muhtar Adayı Altaş’tan mahalle sakinlerine çağrı!

Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Gazeteci Gülşah Altaş, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi mahalle sakinlerine önemli çağrıda bulundu.

Aylardır kendi mahallesinde seçim çalışmalarını yürüten ve mahalle sakinlerinden güzel tepkiler alan Altaş, Pazar günü gerçekleşecek seçimler için tüm mahalle sakinlerinin sandığa giderek oy kullanmalarını istedi.

Gazeteci Gülşah Altaş, bir zamanların en güzel ve renkli mahallelerinden olan Kültür Mahallesi’nin yeniden eski canlılığına kavuşması adına bir oyun dahi önemine vurgu yaparak, tüm seçmenlerin demokratik haklarını kullanmaları ve oy için sandığa gitmelerinin önemine değindi.

MAHALLEMİZİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ

Kültür Mahallesi’ni hak ettiği yere taşıyacaklarını kaydeden Gazeteci Gülşah Altaş, Pazar günü tüm seçmenlerin katılımıyla bir demokrasi şöleninin yaşanacağına vurgu yaparak, seçimlerin Kültür Mahallesi sakinlerine, ilimize ve ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni etti

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com