Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 27 Nisan 2024 109 Görüntüleme

ÖĞDER’DEN GAZZE DİRENİŞ PLATFORMU’NA DESTEK

Gazze Direniş Platformunun Gazze için nöbeti devam ediyor. 21. yardım kampanyasına Şuurlu Öğretmenler Derneği destek verdi.

Elazığ’da Sivil Toplum Kuruluşlarının Gazze’de yaşanan soykırım için düzenledikleri yardım programları sürüyor. Gazze Direniş Platformu Öncülüğünde Aziz Şehir Elazığ’ın Öğretmen ve Öğrencilerinden Kahraman Gazze’nin Öğretmen ve Öğrecilerine Selam Olsun  21. Yardım Kampanyasına Şuurlu Öğretmenler Derneği tarafından destek verildi.

15  Temmuz Demokrasi Meydanındaki açıklamada Öğder Elazığ Şube Başkanı Habib Karaçorlu, Elazığ’daki öğretmen ve öğrencilerin Gazze’deki Müslümanlara destek vermelerini istedi. Karaçorlu  dünyanın gözü önünde Filistin’de Siyonistlerin yaptığı katliamda binlerce çocuk ve kadınla birlikte 35 bin Filistinli’nin şehit olduğunu belirterek, Şuurlu Öğretmenler Derneği olarak Gazze Direniş Platformuna destek için  ve on gün boyunca nöbet tutmaya devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

”Bir asırdan beri Siyonistlerin işgali ve zulmü altında bulunan Filistin topraklarının Gazze Şeridinde aylardır devam eden emsali görülmemiş bir soykırıma hepimiz şahit olmaktayız. Tüm dünyanın gözü önünde devam eden Siyonistlerin vahşi katliamları sonucunda bugüne kadar 14 bini çocuk ve 10 bini de kadın olmak üzere toplam 35 bin masum Filistinli kardeşimiz şahadet şerbetini içmiş, 80 bin civarında kardeşimiz de yaralanmış veya sakat kalmıştır.

19 yıldan beri abluka altında tuttukları Gazze’de binlerce masumu acımasızca katleden, binlerce mazlumu ise sakat bırakan ve iki milyondan fazla insanın evini başına yıkan terörist Netanyahu ve onun aşağılık kabinesi kanla beslenen birer vampir sürüsüne dönüşerek her gün yeni cinayetler işlemeye devam etmektedir. Yine aynı şekilde bir zamanlar kendilerini bütün dünyaya insan haklarının, özgürlüğün ve adaletin savunucusu olarak kabul ettiren başta ABD olmak üzere Batılı devletler, bugün İsrail terör örgütünün en büyük destekçisi ve suç ortağıdırlar. 1948 yılından beri bir devlet olmaktan çok uzakta, bir terör örgütü gibi sürekli kan döken İsrail cinayet şebekesini destekleyen ve besleyenlerin de ellerinde binlerce şehidin kanı bulunmaktadır.

Gazze ve Batı Şeria topraklarında intifada ateşini yakarak Siyonist işgalcilerin yüreklerine korku ve dehşeti koyan mücahit öğretmen Şey Ahmet Yasin’i ve yine HAMAS’ın şehit hocası ve lideri Abdülaziz El-Rantisi’yi de burada rahmetle anıyoruz. Bugün bıkıp usanmadan onların izinden giden Filistinli bütün mücahit öğretmenlerimize de binlerce selam olsun!

GAZZE DÜŞERSE BİR GÜN, ELAZIĞ DA DÜŞER!!

Gazze’de işgalci katillerin attığı binlerce bomba ve füzeye rağmen asla korkmayan, aç ve susuz kalmasına rağmen ağlayıp sızlamayan, verilen mücadelenin ne kadar değerli olduğu şuuruyla: “Ey işgalci katiller asla sizden korkmuyoruz, vatanımızı terk etmeyeceğiz, öleceksek burada öleceğiz” diyen   Gazze’nin minik kahramanları, öğrencilerimize de kardeş şehirleri Elaziz’den binlerce selam gönderiyoruz, Allah’ın selamı ve rahmeti üzerinize olsun!

Siyonist katillerin Gazze’ye saldırmaya başladığı ilk günlerden beri bu meydanda nöbeti asla terk etmeden fedakârca yardım toplayıp göndermeye devam eden çok değerli başkanlarımıza bir kez daha huzurlarınızda şükranlarımızı sunuyoruz. Biz de Şuurlu Öğretmenler Derneği olarak Gazze Direniş Platformuna destek için bugün buradayız ve on gün boyunca nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz. Bu nedenle şehrimizin çok değerli öğretmenlerini ve göz bebeğimiz öğrencilerimizi buraya davet ediyor ve Gazze’deki kardeşlerimize karınca kararınca da olsa yardım göndermeye çağırıyoruz. Unutmayalım ki Elazığ’ın savunma hattı Gazze’den başlar, Allah korusun Gazze düşerse bir gün Elazığ da düşer.  Öyle bir yardım gönderelim ki Erbakan Hocamızın: “Bir gün İsrail’e öyle bir tokat atacağız ki, hayatı gözünün önünden Gazze şeridi gibi geçecek.”Dediği gün, inşallah bugünlerimizden bir gün olsun. ”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com