Ana Sayfa ASAYİŞ, Güncel, GÜNDEM, Uncategorized 13 Eylül 2022 264 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA TRAFİK JANDARMASI ÖĞRENCİ SERVİS ARAÇLARI DENETİMLERİNE BAŞLADI

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri okulların açılmasıyla okul servis araçları denetimlerine başladı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı il genelinde yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte çocuklarımızın daha güvende okullarına gitmeleri ve evlerine dönmeleri amacıyla denetimlerini sıklaştırarak okul servis araçlarında denetim yaptı.
Çocukların trafikte güvenli bir şekilde yolculuk yapması için okul servis araçları ekiplerce kontrol edildi. Denetimlerde okul servis araçlarının yönetmelikte belirtilen şartlara uygunluğu denetlendi. Özellikle servislerde bulunması mecburi ‘Okul Taşıtı’ yazısı, ışıklı ‘dur’ levhası, emniyet kemeri, ilk yardım çantası, yangın tüpü, servis kapısının otomatik, camların sabit olması gibi hususların yanında araç şoförlerinin uygunluğu gibi hususlar trafik timlerince denetlendi.
Emniyet kemeri ve diğer kurallara uyulması konusunda da Jandarma ekiplerince sürücülere uyarı yapıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com