Ana Sayfa ASAYİŞ, Güncel, GÜNDEM 16 Mart 2023 418 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU: 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Elazığ Emniyet Müdürlüğü son bir hafta içinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 4 şahsın, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiğini bildirdi.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalar sırasında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yakalanarak gözaltına alınan 4 şahıs, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderildi. 24 şahıs hakkında da uyuşturucu madde kullanmak suçundan gerekli işlemler yapılırken, çalışmalar sırasında ise 69,77 gram metamfetamin, 25,26 gram kubar esrar, 3  gram toz esrar, 38,98 gram kokain, bin 849 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildiği öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com