Ana Sayfa ŞEHRE BAKIŞ, SİYASET 16 Eylül 2023 543 Görüntüleme

SAADET PARTİSİ ELAZIĞ İL BAŞKANLIĞI VE STK, BASIN VE ODA TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞMA PROGRAMINDA ELAZIĞ’IN EN ÖNEMLİ SORUNLARI MASAYA YATIRILDI.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı, İstanbul Milletvekili Av.Bülent Kaya’nın da katılımı ile STK ve Medya temsilcilerinin katıldığı bir kahvaltı programı düzenledi.

Düzenlenen Programa Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu , Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya, ETSO Başkanı İdris Alan, MÜSİAD Elazığ İl Başkanı Tekin Gürkan, STK Platformu Temsilcileri ile  Medya temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Düzenlenen toplantıya ev sahipliği yapan Saadet partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Milletvekili ve Halk Buluşmaları programları ile Elazığ’ın sorunlarının ele alınması ve çözümü konusunda atılacak adımların faydalı olduğunu kaydetti. Akın:’’ Her şehir gibi Elazığ’ın da çözülmesi gereken sorunları var. Elazığ’ın karşı karşıya olduğu zorlukları anlamak, sorunlarını tespit etmek ve çözüm yolları aramak için bir araya geldik. Elde ettiğimiz sonuçları Saadet Partisi olarak meclisteki komisyonlarda ilimizin geleceği için etkili çözümlere dönme sözü veriyoruz’’ dedi.

 

Toplantıda, sağlık, eğitim, işsizlik, altyapı, çevre ve sosyal yardımlar gibi bir dizi konu başlığı ele alındı. STK temsilcileri, bu alanlardaki sorunları ve önerdikleri çözüm yollarını detaylı bir şekilde paylaştılar. Aynı zamanda, toplantıda alınan notlarla sorunların öncelik sırasına konulması ve çözüm projelerinin geliştirilmesi için temel bir veri seti oluşturuldu.

 

Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, toplantının sonunda, yerel seçimlerde muvaffak olmaları durumunda tüm oda ve STK başkanlarının, basın mensuplarının çalışma arkadaşları olacağını belirterek, “Bu verilere dayalı olarak mutlaka ilimiz için projeler geliştireceğim ve sizinle istişare halinde bu sorunları çözeceğiz inşallah” dedi.

 

Saadet Partisi Grup Başkan Vekili Bülent Kaya da toplantıda Türkiye’nin ve Elazığ’ın temel sorunlarını değerlendirdi. Kaya, “Saadet Partisi olarak Elazığ’a en güçlü desteği vereceğiz ve ilimizin sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Toplantının ardından Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın ve Grup Başkan Vekili Bülent Kaya, ilimizin sorunlarına yönelik detaylı çalışmalara başlayacaklarını ve bu çalışmaların sonuçlarını Meclis’te savunacaklarını belirtti.

Programda konuşan Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Av. Bülent Kaya da seçim sonuçlarına ilişkin bir değerlendirmede bulundu. Kaya şunları söyledi: ”Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ve iktidarı 28 Mayıs’ta seçmiş olduk. Elbette demokrasi bir yarıştır. Yarışın sonunda bir iktidar, bir muhalefet olur. Demokrasilerde iktidar görevi de muhalefet görevi de kıymetli ve değerlidir. Çünkü bir siyasi iktidarın oy  alma gerekçesi olan vaatlerinin gerçekleşip gerçekleşmediğini, ya da seçimden önceki vaatlerini ne oranda karşılandığını tespit etmenin yolu etkili bir muhalefetten geçer Onun için milletimiz 28 Mayıs itibariyle Sayın cumhurbaşkanımıza bir iktidar görevi verirken, %48 oyla bizlere de Sayın cumhurbaşkanının seçime doğru giderken Önümüzdeki 5 yıl içerisinde yaptığı vaatlerle ilgili takipçi olmaya ile ilgili bir görev yüklemiştir.

Elazığ’ın özelinde sorunlar var onları da hem başkanımızdan not alıyoruz Ankara’da gündeme getirebilmek için yani Elazığ’ın sorunlarını biz ancak bir muhalefet görevi olarak bir kamuoyu oluşturup sorunlarının sözcüsü olabiliriz. Başkanımız sürekli bizi Elazığ ile ilgili bilgilendiriyor. Elazığ’ın sorunları ve çözüm yollarıyla ilgili sizleri dinlemekten büyük bir keyif alacağımı ifade etmek isterim.Biz bu ittifaklar sisteminin partilere zarar verdiğini, partileri kendi politikalarıyla seçmenin karşısına çıkmaktan mahrum ettiğini düşündüğümüz için karşıyız. Bunu söyleyince neden ittifak içerisinde olduğumuz soruluyor şundan dolayı; bu karşı olduğumuz sistemi ortadan kaldırmak için birlikte hareket eden kişilerle mücadele edip bu sistemi değiştirmenin yolu bundan kurtulmaya inanan siyasi görüşlerin bir araya gelerek mücadele etmesinden geliyor.”

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com