Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 31 Mart 2024 802 Görüntüleme

Bükardi’de Seçim Kavgası, çok sayıda yaralı var!

31 Mart yerel seçimleri kapsamında oyların sayılmasıyla kesin olmayan sonuçlara göre Bükardı Belde Belediye Başkanı Yeniden Refah Partisi adayı Ali Açmaz oldu.

Arıcak Bükardi Belde Belediye seçimlerini  kazanan Yeniden Refah Partililere AK Partililerin saldırdığı iddia edildi. Gerçekleşen Belediye Başkanlığı seçimlerini  yaklaşık 150 oy farkla kaybeden  mevcut belediye başkanı ve adayı tarafından Yeniden Refah Partili aday ve vatandaşlara saldırıldığı iddia edildi. Meydana gelen olayda kalabalık bir grup tarafından sopalı ve taşlı saldırı gerçekleştiği ifade edilirken, olayda çok sayıda yaralananların olduğu ve yaralılar arasında 75 yaşında bir kadının da olduğu bildirildi. Olayda  yaralanan vatandaşların Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com