Ana Sayfa GÜNDEM 4 Mayıs 2024 91 Görüntüleme

NAZIRLI’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Milletvekil Mahmut Rıdvan Nazırlı, İl Genel Meclisi Başkanı olarak seçilen Ömer Faruk Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

NAZIRLI SAHA ÇALIŞMALARINA ZAFRAN MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR
AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yürütmüş olduğu #Elazığiçinnöbetteyim programı kapsamında Zafran Mahallesindeydi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zafran Mahallesinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı ” Her daim sahada olmaya,vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Milletvekili Nazırlı #Elazığiçinnöbetteyim programı kapsamında ekstra olarak kadınlara özel düzenlenen program Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleşti. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte kadınların sorunlarını, talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı ” Gerekli notlarımızı aldık. Kesin çözeriz diye kimseye söz vermiyoruz ama çözmek için elimizden geleni yapacağız.”
dedi.

NAZIRLI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Düzenlediği programların ardından Milletvekili Nazırlı Elazığ Muhtar Derneği’nde muhtarlarla bir araya gelip talep ve önerileri dinledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com