Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 1 Nisan 2024 133 Görüntüleme

YENİMAHALLE’DE ZAFER AYHAN YILMAZ’IN!

YENİMAHALLE’DE ZAFER AYHAN YILMAZ’IN!

Elazığ’ın en köklü mahallerinden olan Yenimahalle’de, seçmenin teveccüh gösterdiği Muhtar Adayı Ayhan Yılmaz büyük bir farkla muhtarlığı kazandı…

Elazığ, 2024 yerel seçimlerinin heyecanını yaşadı. 31 Mart Pazar günü Saat 16.00 itibariyle oy kullanımının sona ermesiyle birlikte sandıklar açılarak oylar sayılmaya başlandı. Bu sürecin ardından Elazığ’ın yeni dönem muhtarları da belirlendi. Yenimahalle Muhtar adayı olduğu günden beri birçok vatandaş ile el sıkışan ve vatandaşlar tarafından büyük bir destek gören Ayhan Yılmaz nihayet zafere ulaştı. Bu dönem 2 muhtar adayının yarıştığı Yenimahalle de yaklaşık 3 bin oy fark ile muhtarlığa seçilen Ayhan Yılmaz’ı tebrik eder, yapacağı çalışmalar için şimdiden başarılar dileriz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com