Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 2 Mayıs 2024 86 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA HER YAĞMUR SONRASI BENZER GÖRÜNTÜLER…..VATANDAŞLAR DA, SÜRÜCÜLER DE İSYAN EDİYOR

Elazığ’da öğleden sonra başlayan kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun ve ani yağış nedeni ile  nedeniyle bazı caddeleri su basarken, araçlar yolda mahsur kaldı. Bazı alt geçitlerde oluşan su birikintisi nedeniyle trafik yan yollardan verildi..

Yağmura sokakta yakalanan vatandaşlar da kapalı alanlara sığınmak zorunda kaldı.

 

Altyapı sorunu her yağış sonrası kentte ciddi sorunlara neden olmaya devam ediyor.  Kentte öğlen sonu başlayan kuvvetli yağış nedeniyle bazı caddeleri su bastı, vatandaşlar kapalı alanlara sığındı, araçlar yolda mahsur kaldı. Etkili olan gök gürültülü sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış, kentin bazı bölgelerinde su baskınlarına yol açtı.  Şehir merkezi ve birçok bölgede vatandaşlar, sel suları nedeniyle zor anlar yaşadı, birçok cadde ve sokakta yoğun su birikintileri oluştu, araçlar yolda, ev ve iş yerleri su altında kaldı. Sağanaktan etkilenen bazı vatandaşlar otobüs duraklarına ve iş yerlerine sığındı. Bazı alt geçitlerde oluşan su birikintisi nedeniyle trafik yan yollardan verildi. Yollarda kalan bazı araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Elazığ’da etkili olan sağanak yağış sonrasında caddeler adeta dereye dönerken, bazı araçlar yolda kaldı. Sokak üzerinde bazı vatandaşlar ise yola koydukların sebze kasası yardımı ile karşıya geçti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com