Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 14 Haziran 2024 52 Görüntüleme

BBP Genel Başkanı Destici, Başkan Şerifoğulları’nı Ziyaret Etti

Bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi; Elazığ Belediyesi’ni ziyaretinde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri karşıladı.
Başkan Şerifoğulları, ilk olarak Elazığ Belediyesi şeref defterini imzalayan Genel Başkan Mustafa Destici ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ertan ve beraberindeki heyeti Başkanlık Makamında ağırladı. Başkan Şahin Şerifoğulları, Genel Başkan Destici’ye, Elazığ’da tamamlanan, devam eden ve yeni dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.
Elazığ Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri takdirle takip ettiklerini söyleyen BBP Genel Başkanı Destici ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na yeni dönemde başarılar dileyerek, tebrik etti. Başkan Şerifoğulları da, Genel Başkan Mustafa Destici’ye, Elazığ’a özgü sekiz köşe kasket ve kilim hediye etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com