Ana Sayfa FLAŞ HABER, GÜNDEM 22 Ocak 2022 375 Görüntüleme

KAR YAĞIŞI PAZARLARI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Kar yağışı semt pazarlarını olumsuz etkiledi. Vatandaşın yıllardır ilgi odağı halinde olan ve büyük küçük herkesin akın akın alışverişe gittiği pazarlar kar yağışı nedeniyle boş kaldı.

Binbir türlü meyve ve sebzenin sergilendiği rengarenk pazar tezgahları yerini sessizliğe bıraktı. Hayatın birçok alanını olumsuz etkileyen kar yağışı  pazar tezgahlarını da etkiledi. Havanın soğuk oluşu kar ve buzlanmanın çok olması nedeniyle evlerinde çıkamayan vatandaşlar pazar alanını boş bıraktı. Konuyla ilgili görüşme sağladığımız Pazarcı Ahmet T. şu ifadelerine yer verdi;

“Hava çok soğuk zar zor kurduk pazarı normalde erken saatlerde başlardık işe ama bugün bizde geç kaldık. Vatandaş hava soğuk diye evden çıkmamayı tercih ediyor.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com