Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 26 Nisan 2022 194 Görüntüleme

TORAMAN: ÜLKENİN KADERİNİ VE ŞANSINI BELİRLEYEN, ŞOFÖR ESNAFIDIR

TORAMAN: ÜLKENİN KADERİNİ VE ŞANSINI BELİRLEYEN, ŞOFÖR ESNAFIDIR
Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman CHP İl Teşkilatı ile birlikte Terminal Taksi Durağı esnafını ziyaret etti. Ziyaretlerinde taksi esnafı ile bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyen CHP İl Teşkilatı ve Şevket Toraman, taksici esnafı ile birlikte tüm şoför esnafının içinde bulunduğu sıkıntıları çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve mevcut koşulların zorluğunu bildiğini ifade etti.

TORAMAN: ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ
Ziyaret esnasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşen Toraman, 2014 yılından beri hizmet verdikleri sektör esnafının içerisinde bulundukları zorlukları dile getirdi. Toraman :’’ Oda Başkanı olarak 2014 yılından beridir ilimizde hizmet veriyoruz. 559 taksici, 383 toplu taşıma yapan minibüs, 400 öğrenci servisi, 270 tane toplu taşımalı eğitim yapan ve 400 üzerinde kamyoncu esnafımız ile bu şehirde hizmet yapmaktan gurur duyuyoruz. Şehrimizi de seviyoruz. Ciddi anlamda zor bir süreçten geçiyoruz. Ülkenin kaderini ve şansını belirleyen temsil ettiğim şoför esnafıdır. İnşallah sonumuz iyi olur diye düşünüyoruz.’’ Dedi.


KILIÇDAROĞLU’NDAN TORAMAN’A : ‘’SİZ KONTAĞI KAPATSANIZ TÜRKİYE DURUR’’
Şevket Toraman’ı dinleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaoğlu da Toraman’a teşekkürlerini ileterek şunları söyledi: Siz Elazığlılara da ve Türkiye’ye hizmet sunuyorsunuz. Aslında siz kontağı kapatsanız Türkiye durur. Dolayısıyla yaptığınız iş çok önemli, vatandaşa hizmet ediyorsunuz. Sizin verdiğiniz hizmetler dolayısıyla biz de yürekten teşekkür ederiz. Sizin, Elazığlı kardeşlerimin yaşadığı sorunları Ankaralılar, Eskişehirliler de yaşıyor. Benzer sorunlar var. İnşallah bütün bu sorunların üstesinden birlikte geleceğiz. Bütün Elazığlı kardeşlerimize, hemşerilerimize selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.’’ Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com