Ana Sayfa GÜNDEM, Uncategorized 25 Haziran 2022 413 Görüntüleme

ŞEKERİN TADI KAÇTI: % 67 ZAM

Türkşeker, şekere yüzde 36,4 ile 67 oranlarında zam yaptı.

İğneden ipliğe herşeye zam gelmeye devam ederken Türk Mutfağının geleneksel içeceği, Türk sofralarının en yaygın ikramı çay ve şeker de hayal oluyor. Durmak bilmeyen zamlar beraberinde şekerin kullanıldığı her alanı zora sokmaya devam ediyor. Tatlıcıdan kahvehaneye, kafeteryadan evlere , yiyecekten içeceğe her alanda kullanılan şekere gelen son zam hem üreticiyi hem de tüketiciyi hayal kırıklığına uğratmış durumda. Bugün yapılan açıklamalara göre; 27 Haziran’dan itibaren bazı indirimli marketler ve Tarım Kredi için 390 liradan verilen 50 kg kristal şekerin fabrika satış fiyatının gelen yüzde 67 zam ile  650 TL  olacağı bildirildi.

Türkşeker’den yapılan açıklamada;

“50 kilogramlık polipropilen torbada ambalajlı kristal şekerin fabrika çıkış satış fiyatı, halkımızın market raflarından kristal şekere uygun fiyata erişimini teminen 27.06.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkşeker Tarım ve Gıda Sanayi A.Ş. ve Tarım Kredi Birlik A.Ş. için KDV hariç 13 TL/kg, diğer tüm müşterilerimiz için KDV hariç 15 TL/kg olarak yeniden belirlenmiştir.”

27 Haziran’dan itibaren bazı indirimli marketler ve Tarım Kredi için 390 liradan verilen 50 kg kristal şekerin fabrika satış fiyatına gelen yüzde 67 zam la  650 TL  olacak. Diğer müşteriler için ise 50 kg şekerin çuval fiyatı yüzde 36,4 zamla 500 liradan 750 liraya çıktı.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com