Ana Sayfa Güncel, GÜNDEM 11 Temmuz 2022 448 Görüntüleme

YILDIRIM: BİZİM ALNIMIZ DİK, BU GÜNE KADAR HİÇ BİR YANLIŞIN İÇİNDE OLMADIK

AK Parti Elazığ İl Teşkilatında bayramlaşma programı düzenlendi. AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Metin Bulut, Tolga Ağar, Sermin Balık ‘ın yanı sıra Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve partililer katıldı.

Programda konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım Bayram kutlaması gerçekleştirdikten sonra önümüzdeki 2023 seçimlerinin önemine değindi. Yıldırım bu güne kadar girilen bütün seçimlerin kendileri için önemli olduğunu ifade ederek 2023 seçimlerinin bütün seçimlerden daha önemli olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi:’’ Biz AK Parti teşkilatı olarak görev aldığımız ilk günden bu yana hiç durmadan çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizim işimiz bu, bizim çok onurlu ve şerefli bir liderimiz var. Bu ülkeye 20 yıldır hizmet ediyor ve bizler de onun yol arkadaşları olarak onun davasında omuz vermek için mücadele ediyoruz.

 

Zorlu bir süreçten geçiyoruz hepimizin çok uyanık olması gerekir, sadece uyanık olmak yetmez. Çok çalışmak gerek her zaman söyledik Bunların hepsi doğruydu o doğrunun üzerine büyük bir doğru daha koyacağız dedik ki Her seçim dönemi, bu seçim çok önemli dedik bunların hiçbiri yalan değildir şimdi 2023 arefesindeyiz artık seçim startı verilmiştir, sahadayız, çalışıyoruz.Bu diğer seçim diğer bütün önemli seçimlerden daha önemli. Neden önemli hepiniz bunu idrakindesiniz. 20 yıldır çok şey kazandırdık. Bu ülkenin insanı yeniden onurlu bir şekilde bu ülkede yaşamaya başladı. Ben 90’lı yıllara tekrar dönmek istemiyorum. Herkes inanılmaz bir merdiven altı çalışmalar gayri resmi çalışmalar, muhalefet adı altında inanılmaz şeyler yapılıyor. Başta liderimizi ve onun temsil ettiği partiyi aşağıya çekmek ve kötülemek, onların ifadesi ile iktidardan indirmek için her şeyi ama her şeyi yapıyorlar.’’

15 TEMMUZLARI YAPAN FETÖCÜ GRUP, HALA ZİNDE BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALAR YAPIYOR

Konuşmasında muhalefetin algı operasyonu ile yapılan her şeyi olumsuz göstermeye çalıştığını da söyleyen Yıldırım :

‘’Biz 15 Temmuzları yaşadık. Çok önemli bir süreçti 15 Temmuz. Yakında da onun yıl dönümünü kutlayacağız. Ama inanın 15 temmuzları yapanların O FETÖ’cü grubun hala zinde bir şekilde bu ülkede her gün çalışmalarına devam ettiğine emin olabilirsiniz Onun için altılı masa dediğimi, bir de  görünür görünmez başka birini eklemiş durumdalar ve her gün algı operasyonuyla siyasilerimizi, il başkanlarımızı, reisi, yapılan işleri negatifleştirmek ve olabildiğince yere çekmek adına her şeyi yapıyorlar ve her şeyin mubah sayıyorlar. Öyle şeyler var ki, akıl tutulur. Bu ülkenin ekmeğini yemiş, bu ülkenin devletin okullarında okumuş, doktor olmuş, arkasından profesör olmuş ve şu anda bu ülkede, bu Şehirde hizmet ettiğini zannettiğimiz bir doktor, bize vatan haini diyor ve evet diyor’ bu sefer bu vatan hainlerini bu ülkeden def edeceğiz ve bu sefer bin yıl sürecek’ diyor. Ve maalesef bir doktor bunu söylüyor. İnanılmaz şeyler.’’

 

BİZİM ALNIMIZ DİK, BU GÜNE KADAR HİÇ BİR YANLIŞIN İÇİNDE OLMADIK

Seçim öncesinde çok çalışmak gerektiğini belirten Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 20 yıldır sürekli kendilerini güncelleyerek bu günlere geldiklerini söyledi. Yıldırım, bu seçim öncesinde küskünlerin kalbinin yeniden kazanılması gerektiğini belirtirken, muhaliflere de kendilerini anlatmaları gereğinin önemine değindi. Yıldırım konuşmasının devamında şunları söyledi:

‘’Yarın bazı şeyler için kendi aramızda üzülmemek adına çok çalışmak zorundayız. Mazeretlere sığınacak durumda değiliz. Bizim alnımız dik. Bu güne kadar hiçbir yanlışın içinde olmadık, insanları aldatmadık. Ne söylediysek-ki liderimiz de öyle, ne söylediyse yaptı- yapmaya çalıştık.

Yalan bizim defterimizde yazmaz. Biz insanları aldatmak için yola çıkmadık. Biz gönüllere dokunmak için ve kalpleri kazanmak için yola çıktık ve 20 yıldır kendimizi güncelleyerek bu güne geldik. Yeniden güncelliyoruz,yola revan olmuş durumdayız. Allah’ın izniyle 2023 sıratını da geçtikten sonra AK Parti’nin de, ülkenin de, ümmetin de önü açık olacak. Ancak dua ve temennilerle bu iş olmaz. Kimi küstürdüysek, kimi kızdırdıysak, biz yapmamış olsak bile gidip o kalbi yeniden kazanacağız. Hiç gitmediğimiz yerlere gideceğiz, hatta bize muhalif olanlara gideceğiz. En naif şekilde kendimizi ve yapılanları anlatacağız. Ta ki onlar bizi kovalayana kadar. Eğer sabırları varsa bizi dinlesinler. Çünkü biz bu kadar çok şey yaparken, çok küçük şeyler bu güzel şeylerin üzerini bir kabus gibi örtüyorsa biz kendimizi yeniden gözden geçirmek zorundayız. Demek ki biz kendimizi yeterince anlatamıyoruz.Anlatmak zorundayız. Şöyle bir ön kabulümüz olabilir. ‘Yaptık, biliniyor’ ama bunu demek yetmez. Zihni tazelememiz lazım. Bazen biz kendimiz bile unutuyoruz. Yapılanlar gerçekten bu kadar çok muydu? Biz bunları da mı yaptık dediğimiz zamanlar oluyor.Onun için yerelde belediyemizin hizmetlerini öne çıkartacağız,gece gündüz şehri için çalışıyor.Onun dışında genel siyasetimizin hizmetlerini her zeminde ilçe ve beldelerde de yapmaya, anlatmaya devam edeceğiz.’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com