Ana Sayfa GÜNDEM 23 Ocak 2022 195 Görüntüleme

BİNGÖL VALİLİĞİ ÇATILARDA OLUŞACAK GÖÇÜĞE KARŞI UYARDI

Yağan kar yağışı Elazığ ve civar illerde etkisini göstermeye devam ederken komşu şehir Bingöl Valiliği tarafından uyarı geldi. Meteorolojik verilere göre soğuk ve karlı havanın bir süre daha devam edeceği belirtilirken Bingöl Valiliği çatılarda oluşan buzların temizlenmemesiyle yağan yeni karın göçüğe sebep olacağını belirterek;

“Kar yağışı ve don olayları nedeniyle binaların çatılarında oluşan buzlarla birlikte biriken kar kütleleri, yağması muhtemel olan yeni karlarla birleştiğinde çatılarda göçüklere neden olabilmektedir. Bu durum bina çevresinden geçen insanlarıda zaman zaman tehlikeye sokmaktadır. Bina sakinlerimizin bu tür durumlarda çatı temizliklerini yaptırmalarını önemle rica ederiz.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com