Ana Sayfa GÜNDEM 30 Ocak 2022 605 Görüntüleme

TÜRK EĞİTİM SEN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA HAZARBABA KAYAK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde kış turizminin gözde mekanlarından olan göl manzaralı Hazarbaba Kayak Merkezinde düzenlenen geziye ev sahipliği yapan Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi, 150 üyenin katılımıyla büyük bir etkinliğe imza attı. Türk Eğitim Sen Başkanı Fatih Murat Taşkın ve Gezi Komisyon Başkanı Ersin Güzel’in öncülüğünde düzenlenen etkinliğe Sivrice Kaymakamı Yunus Emre Vural, Sivrice Belediye Başkanı Tugay Gündoğan ve Elazığ Türk Ocakları Başkanı Vahit Dabak katılım sağladı. 150 üyenin katılım sağladığı etkinlikten sosyal medya hesaplarına  renkli kareler yansıdı.

Sivrice Öğretmenevi’nde kahvaltı yapılarak başlanan programda, etkinliğe katılan üyeler karın ve manzaranın tadını doyasıya çıkarırken Türk Eğitim Sen Gezi Komisyon   Başkanı Ersin Güzel etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Etkinliğe katılım sağlayan üyelere teşekkür ettiğini bildiren Türk Eğitim Sen Başkanı Fatih Murat Taşkın;

”Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi olarak Gezi ve Etkinlik birimimiz aracılığıyla Hazar Baba Kayak Merkezi’ne bir gezi düzenledik. Katlım sağlayan 150 üyemize, Gezi ve Etkinlik birimimize bilhassa da birim sorumlumuz Ersin Güzel Bey’e bu güzel organizasyon için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com