Ana Sayfa GÜNDEM 2 Şubat 2022 458 Görüntüleme

IŞIKVER, ÜÇ AYLARIN BAŞLAMASI MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver İslam dininde büyük bir öneme sahip olan Üç Ayların başlangıcıyla ilgili bir mesaj yayımladı.  Işıkver mesajında;
“Huzur ve sakinliğin gönüllere merhametle sunulduğu, insanın nefsini hassas bir teraziye vurduğu mübarek Üç Aylara girmiş bulunuyoruz.

Recep, Şaban ve Ramazan ayları olan Üç Aylar, gönül kapılarımızı merhamet, sevgi ve cömertlikle Allah rızası için açtığımız kutsal aylardır. Regaip Kandili ile başlayıp Kadir Gecesi ile sona eren, Müslümanlar için manevi bir hasat mevsimidir.

Kandiller; manevi duygularımızın yeşerdiği, kalplerin birbirlerine yaklaştığı, hoşgörü, paylaşma ve dayanışma duygularımızı en üst seviyeye çıktığı müstesna gecelerdir. Bu geceleri en iyi şekilde değerlendirilerek, her zaman ihtiyaç duyduğumuz, sevginin tüm insanlar arasında yayılması ve sağlıklı günlerimize kavuşmayı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu vesileyle başta Elazığlı hemşerilerimiz olmak üzere, Üç Ayların ve Regaip Kandil’inin ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine bereket, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com