Ana Sayfa GÜNDEM 4 Şubat 2022 164 Görüntüleme

İYİ PARTİ İL VE MERKEZ İLÇE TANITIM TOPLANTISI DÜZENLEDİ

İyi Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler İl ve Merkez İlçe tanıtım toplantısı düzenledi. “Bizim kavgamız yoklukla, yoksullukla, işsizlikle ve yolsuzlukla olacaktır” ifadelerinde bulunan Gürgözeler Konuşmasının devamında;

“Biz, yeni bir dil yeni bir üslupla kavgadan, gerginlikten uzak siyaset yapmaya kararlıyız. Bizim kavgamız, yoklukla, yoksullukla, işsizlikle, yolsuzlukla olacaktır.

İYİ Parti olarak önceliğimiz insandır, insanımızdır. Vatanını, milletini, devletini, bayrağını seven; dini ve milli değerlerine saygılı her insanın başımızın üzerinde yeri vardır.

Aile mahremiyetinin ve kutsallığının her şeyin üzerinde tutulmasını olmazsa olmazları arasında gören İyi Parti, güçlü toplum için güçlü aile gerçeğinden hareketle ailelerin sıcak yuvalarında huzurlu, mutluluk içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla her türlü tedbiri alacaktır. İYİ Parti döneminde alınacak tedbirlerle kadına şiddet tamamen sona erecek, çocuklarımızın haklarının korunması için gerekli yasalar çıkartılarak uygulanacaktır.” dedi.

”İyi Parti, Türk milletinin üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmakta ve milletimizin üşüyen yüreğini ısıtmak için İYİ’lik güneşini doğurmaya azimli ve kararlıdır. Partizanlığı, adaletsizliği, kutuplaştırmayı, bilinmezliği ve karanlığı bitirmeye geliyoruz.

Milletimiz şunu iyi bilmelidir ki İyi Parti gücünü sadece ve sadece Türk Milletinden almaktadır. Biz, yeni bir dil yeni bir üslupla kavgadan, gerginlikten uzak siyaset yapmaya kararlıyız. Bizim kavgamız, yoklukla, yoksullukla, işsizlikle, yolsuzlukla olacaktır.

HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK SÖZÜ VATANDAŞ NEZDİNDE KARŞILIK BULMAMAKTADIR

Düzenlenen organizasyonda açıklamalarda bulunan İyi Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler açıklamasının devamında;

“Ekonomik problemleriyle ay sonunu nasıl getireceğini düşünüp kepenk kapatan esnafımız, gelecek kaygısı taşıyan gençlerimiz, mahsulü para etmeyen çiftçimiz, geçim sıkıntısı içerisinde olan memurumuz,30 yıl çalıştıktan sonra rahat edeceğim derken işsiz çocuklarına ve onların evlatlarına bakmak mecburiyetinde kalan emeklimiz, bizden kavga etmemizi değil, dertlerine derman olmamızı beklemektedir. Herşey ‘’güllük gülistanlık’’söylemi vatandaş nezdinde karşılık bulmamaktadır. Oku atıp okun düştüğü yere 12 yazarak hedefi tam ortadan vurdum sözüne artık kimse inanmıyor. Tecrübeli ve liyakatli kadrolarımızla milletimizin derdine derman olacağımıza ve başaracağımıza inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

İYİ PARTİ ELAZIĞ HALKININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEKTİR

İyi Parti’nin ülke genelinde olduğu gibi Elazığ’da da halkın yüzünü güldüreceğini belirten Gürgözeler;

“İYİ Parti ülke genelinde her türlü sıkıntılara çare bulurken Elazığ özelinde de çalışmaları ile Elazığ halkının yüzünü güldürecektir. Öncelikle ve özellikle Elazığ’ımızın kangren olmuş  dertlerine çare bulunacak şehrimizde hâkim olan sahipsizlik imajı silinecektir.

Bilindiği üzere Elazığ 1960’lı, 1970’li yıllarda DPT’nin ileride cazibe merkezi olacak diye gösterdiği şehirlerin başında geliyordu. Elazığ. Sosyoekonomik sıralamada 2002 yılında 32’nci sırada iken 2010 yılında 46’ncı sıraya geriledi. Bugün itibarı ile varlığını sürdürme savaşı veriyor. Oysa madenleri ile ülke ekonomisine önemli katkılar sunan Elazığ’ımızın iki verimli ovası vardır.  Ovaların hemen yanı başında da Keban Baraj gölü… Siyasiler, o gölün suyu ile o ovaları buluşturacak nice seçim vaatleri ile uyuttular yıllar yıllı bu kadim şehri… Her seçim öncesi gündeme taşınan “Kuzova ve Uluova Sulama Projeleri’’ İYİ Parti iktidarında gerçekleşecektir. Partimiz iktidarında ovalarımız can suyuna kavuşacak ve suya olan hasretleri son bulacak; böylece bir yandan işsizimize yeni iş sahaları doğacak ve Elazığ’ımız göç veren il olmaktan kurtulacaktır.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com