Ana Sayfa GÜNDEM 5 Şubat 2022 206 Görüntüleme

ÖZGÜNER “SEN SİSTEME HİZMET ETMİYORSUN SİSTEM SANA HİZMET EDİYOR”

İş hayatındaki en önemli faktörlerden biri olan networking hem bireyler için hemde şirketler için önemli bir konuma gelmiş durumda. Önemi her geçen gün artan networking sistemi her ne kadar yeni duyulmuş bir kavram gibi dursada aslında aktif olarak kullanılan bir sistemdir.

Gelişen ve değişen dünya düzeninde insanların her alanda olduğu gibi alışveriş alanında da alışılmışın dışında kolaylıklar sağlayacak yöntemler araması birçok gelişmiş sistemi beraberinde getirmektedir.

Network marketing, üreticiden direk tüketiciye ulaşmaya odaklanan doğrudan satış sistemi olarak bilinirken ülkemizde bu sistemle çalışan birçok yerli ve yabancı firma bulunmaktadır. Network marketing sistemi ile çalışmanın zamandan tasarruf etmek için en iyi çalışma yöntemi olduğunu belirten İstanbul Direktörü Nazan Özgüner yapmış olduğu açıklamada;

“Türkiye’de en çok bilinen network marketing şirketlerinden birinin Direktörü olarak bu sistemle ilgili belirtmek isterim ki en önemli nokta zamandır.  Network marketing ile zamanın kölesi olmuyorsun, sisteme sen hizmet etmiyorsun sistem sana hizmet ediyor. Aynı zamanda eşinize, çocuğunuza ve kendinize zaman ayırabiliyorsunuz. Dört duvar arasında belirli mesai saatleri içerisinde çalışmak zorunda değilsiniz ve istediğiniz heryeri iş yeri haline getirebiliyorsunuz buda birçok insan için çok büyük bir avantaj.

Network marketingi her meslekten her yaş grubundan kişiler yapıyor. Bayan ve erkek birçok Direktörümüz var. İnsanlar bu iş sistemiyle zamanı daha iyi yönetebildiği için artık çok fazla tercih ediliyor ve eskiye nazaran herkes bu sistemin çok farkında. Aynı zamanda birçok insan bu tarz işleri ek iş olarakta yapabiliyor, normal iş saatleri dışında ek gelir elde etmek için insanların ilgi gösterdiği bir alan. Ev hanımından tutun öğrenciye, normal mesai saatleri ile çalışan personellerden tutun tamamen bu sistemle çalışan insanlara herkesin yoğun ilgi gösterdiği bir alan. “ ifadelerine yer verdi.

PEKİ ŞEHRİMİZDE NETWORK MARKETİN İŞİNE NE DERECE İLGİ GÖSTERİLİYOR?

Çağın en büyük ticaret kapılarından biri olan Network Marketing her geçen gün biraz daha yaygınlaşarak insanlara hem alışveriş hemde gelir kapılarını aralamaya devam ediyor. Elazığ’da da  birçok kişi tarafından kazanç kapısı olarak görülmekte olan Network Marketing sistemi, her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşmayı başarmakta.

İlimizde iş istihdamının düşük olması ve imkanların kısıtlı olması özellikle ev hanımlarını ve öğrencileri bu sistemi kullanmaya yönlendirirken aynı zamanda sistemin daha hızlı yayılmasına olanak sağlıyor. Konuyla ilgili görüşme sağladığımız Elazığ Lideri Funda C. şu ifadelerine yer verdi;

“Network marketing öncelikle insanları klasik alışveriş alışkanlıklarından uzaklaştırarak istedikleri ürüne daha rahat bir şekilde ulaşma olanağı sağlıyor. Aynı zamanda birçok insana iş imkanı sağlanmakta. Belirli mesai saatleri olmadan zaman kavramını bireyin tamamen kendi tercihleri doğrultusunda ayarlayabileceği bir iş sistemi. İnsanların bu sistemi çok fazla tercih etmeye başlamasında ki en büyük etkenlerden biride bu zaten. Genellikle ev hanımlarının tercihi olan bu sistem aileleri ile ilgilenmesi gereken süreçlerde evindende bu işi kolayca yürüterek para kazanma olanağı sağlıyor. Aynı zamanda eğitim süreçlerinde dersleriyle ilgilenmesi gereken öğrenciler için part time iş olarak çokça tercih ediliyor.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com