Ana Sayfa GÜNDEM 9 Şubat 2022 234 Görüntüleme

REKTÖR GÖKTAŞ’TAN İKİ ENGELLİ ÖĞRENCİYE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü ile Elazığ Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde özel eğitim gereksinimi olan çocuklar için açılan kursu ziyaret eden Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, öte yandan kursta eğitim alan 2 engelli öğrencinin doğum günlerini kutladı.

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi yerleşkesinde bulunan Çevre Mühendisliği bölümü eski binasında engelli öğrenciler için Halk Eğitim Merkezi kontrolünde açılan kursta, engelli öğrencilere özel el işi eğitimi, boyama ve çeşitli oyunların yer aldığı kurs veriliyor.

Kursu ziyaret eden Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ile birlikte kursta verilen eğitimlerle ilgili Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar’dan bilgiler aldı.

Engelli öğrencilerle bir süre sohbet edenRektör Prof. Dr. Göktaş, doğum günü olan iki öğrencilerinin doğum gününü kutlayarak hediye verdi.

Fırat Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz, Fırat Üniversitesi Engelliler Araştırma Merkezinin diğer tüm kamu kurumlarına engelliler için her konuda destekçi olduğunu ifade ederek, bugün özel gereksinim isteyen öğrencileri ziyaret ederek, doğum günü olan engelli çocuklar için etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabarise Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Fırat Üniversitesi Rektörlüğü işbirliği içerisinde özel eğitim gereksinimi olan çocuklar için bir kurs açtıklarını belirterek, ziyaretlerinden ötürü Rektör Prof. Dr. Göktaş ve yöneticilerine teşekkür etti.

Programda doğum günü olan engelli çocuklar için pasta kesilip, çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com