Ana Sayfa GÜNDEM 10 Şubat 2022 201 Görüntüleme

TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKA TAKDİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.

TÖMER’de Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı kapsamında 60 saat teorik, 20 saat uygulamalı eğitim alan ve kursları başarıyla tamamlayan 32 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi.

Düzenlenen programa Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yalın Kılıç Türel, TÖMER Müdürü Doç. Dr. Süleyman Kaan Yalçın ile öğrenciler katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, bu sertifikanın nitelikli bir sertifika olduğunu ve bu tür sertifikaların üniversite bünyesindeki birimlerce verilmesinin önemli olduğunu belirterek, kursiyerlere akademik hayatlarında başarılar diledi.

Öte yandan Rektör Prof. Dr. Göktaş, TÖMER’de eğitim gören yabancı uyruklu öğrencileri de sınıf ortamında ziyaret etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com