Ana Sayfa GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT 11 Şubat 2022 214 Görüntüleme

ELAZIĞ BELEDİYESİ KÜRSÜ BAŞI KOROSU “MUSİKİ TOPLULUKLARI” KONSERİ DÜZENLEYECEK

Elazığ Belediyesi tarafından, kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Musiki Toplulukları Konseri” düzenlenecek.

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik Korosu, Kürsübaşı ve Halk Oyunları Ekibi tarafından gerçekleştirilecek konser, 12 Şubat Cumartesi günü saat 19.30’da Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Konserde Elazığ Belediyesi Kürsübaşı, Gençlik Korosu ve Halk Oyunları Ekibi eşsiz parçalarını seslendirerek Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ Belediyesi olarak kış aylarında da vatandaşlarımızın kültürel ve sanatsal aktivitelerden uzak kalmaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik Korosu, Kürsübaşı ve Halk Oyunları Ekibinin ücretsiz olarak düzenlenen ilk konserine tüm vatandaşlarımız davetlidir.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com