Ana Sayfa GÜNDEM, KÜLTÜR SANAT 13 Şubat 2022 284 Görüntüleme

SANATSEVERLERE UNUTLMAZ PARÇALARLA EŞSİZ BİR GECE YAŞATILDI

Elazığ Belediyesi Bünyesindeki Kürsübaşı, Gençlik Korosu ve Halk Oyunları Ekibi tarafından “Musiki Toplulukları” konseri düzenlendi. Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik Korosu, Kürsübaşı ve Halk Oyunları Ekibi tarafından düzenlenen etkinlik Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Düzenlenen etkinlikte sanatseverlere eşsiz parçalarla unutulmaz bir gece yaşatılırken etkinlik sonrası sosyal medya hesabı üzerinden geceye dair renkli kareleri yansıtan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları şu ifadelerine yer verdi;

“Kültürümüzü musikiyle nakşettiğimiz bir akşam oldu.

Elazığ’ımızın ortak hafızasını oluşturan türkülerin seslendirildiği Belediyemizin Musiki Toplulukları Konseri’ni dinledik.

Sesinize, yüreğinize sağlık.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com