Ana Sayfa FLAŞ HABER, GÜNDEM 17 Şubat 2022 394 Görüntüleme

YIKILMAYAN BİNALAR TEHLİKE SAÇIYOR

Elazığ, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremde büyük bir yıkıma uğrarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada yıl sonuna kadar deprem konutlarının tamamlanıp hak sahiplerine teslim edileceğini bildirmişti. Ancak depremin üzerinden 2 yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen konutların tamamı teslim edilemezken şehir merkezinde yıkılması gereken binaların henüz yıkılmamış olması çevredeki vatandaşlar için tehlike saçmakta.

Şehir merkezinde yıkılmayı bekleyen ucube binalar yıkımı beklerken bu binaların olduğu mahallelerde ki mahalle sakinleri binaların riskli alanlar olmasına rağmen sürekli olarak birilerinin girip çıktıklarını hatta geceleri içeride ateş yaktıklarını ifade ettiler.

Daha önce bu binaların, uyuşturucu bağımlısı kişilerin buluştuğu mekanlar haline geldiği iddiaları gündeme gelmişti. Şimdi ise Elazığ Merkeze Bağlı Akpınar Mahallesinde yaşları 10 ile 15 arasında olan çocukların yıkımı bekleyen ve tehlike saçan bir binanın camından içeri  girip çıktığı görüntüler bir mahalle sakinin kamerasına yansıdı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com