Ana Sayfa GÜNDEM 19 Şubat 2022 244 Görüntüleme

EV SAHİBİ OLMAYA HAK KAZANAN VARANDAŞLAR SESİNİ YETKİLİLERE DUYURMAYA ÇALIŞTI

Türkiye Emekliler Derneği, Siyasi Parti Temsilcileri ve Sosyal Konut Projesi’nden ev sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, seslerini yetkililere duyurmak için Elazığ öğretmenevi önünde eylem yaptı.

Sosyal konut projesi kapsamında ev sahibi olmaya hak kazanan vatandaşlar, ödeme konusunda kendilerine kolaylık sağlanmasını isteyerek, seslerini yetkililere duyurmaya çalıştılar.

Depremzedelere tanınan sabit ödeme planından faydalanmak isteyen hak sahiplerinin katıldığı yürüyüşte açıklamalarda bulunan Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Vedat Gür;

“Bize danışılsaydı, evi yıkılan komşumuza verin deselerdi bizden alın derdik. Ama maalesef ne devlet yetkililerimiz bizler adına sizlere bu evleri alıp onlara verelim mi? gönlünüz razı mı? diyen de olmadı. Bu evler o insanlara verildi güle güle otursunlar. 2 yıl geçti çoğu konteynerda çoğu çadırlarda hala kimse çoluk çocuğu ile güzel bir yemek yiyemediler” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Av. İbrahim Gök İstifa Etti!

Av. İbrahim Gök İstifa Etti!

Tema Tasarım | Osgaka.com