Ana Sayfa GÜNDEM 20 Şubat 2022 412 Görüntüleme

ELAZIĞ’DA HAYRETE DÜŞÜREN OLAY


Elazığ Merkeze bağlı Akpınar mahallesinde kimliği belirlenemeyen 2 şahıs kiraladıkları evin apartmanın kapı ve pencerelerini satarak kayıplara karıştı.

Olay Elazığ’ın Akpınar mahallesinde meydana geldi. Yaklaşık iki ay önce kimliği belirsiz 2 kişi kiraladıkları evin yıkım nedeniyle boşalacağını bildirerek ikinci el kapı satın alan bir şahsa apartmanın kapı ve pencerelerini 6 bin 500 TL karşılığında sattı. Durumdan habersiz apartmanın önüne gelen ev sahibi büyük bir hayal kırıklığı ile polise ihbarda bulundu.

Edinilen bilgilere göre apartmanda ikamet eden diğer ailelerin bir ay önce evi boşaltmasıyla apartmanda sadece bu 2 şahısın ikamet ettiği ve sadece kendi oturdukları dairenin değil tüm apartmanın kapı ve pencerelerini satarak kayıplara karıştığı öğrenildi. Ev sahibinin şikayeti üzerine polis ekipleri tarafından gerekli incelemeler başlatıldı. Dolandırıcılık yapan 2 şahıs henüz bulunamazken kapı ve pencereleri satın alan şahıs gözaltına alındı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com