Ana Sayfa FLAŞ HABER, GÜNDEM 21 Şubat 2022 508 Görüntüleme

KAYIP BAHÇECİ’NİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Elazığ’da 5 ay önce kaybolan Kızılay Mahalle Muhtarı Muhammed Bahçeci’nin cansız bedenine ulaşıldı. Daha önce Müge Anlı’ nın düzenlemiş olduğu “Tatlı Sert” programında kayıp olarak aranan Muhammed Bahçeci adlı şahsın 18 Ekim 2021 tarihinde boşanma aşamasında olduğu eşi ve çocuklarını ziyarete gitmek üzere evden ayrıldığı ve bir daha haber alınamadığı bildirilmişti.

Edinilen bilgilere göre Muhammed Bahçeci adlı şahıs 18 Ekim 2021 tarihinde bir arkadaşı ile birlikte boşanma aşamasında olan eşi ve çocuklarını ziyaret etmek için Elazığ’ın Genefik Köyü’ne gitti. Akşam saatlerinde arkadaşına “Beni Al” mesajını attıktan sonra bir daha ulaşılmayan Bahçeci’nin bugün cansız bedenine ulaşıldı.

Polis ekiplerinin büyük bir titizlikle yürüttüğü operasyonda teknik ve fiziki takip sonucu ulaşılan 13 şüpheli şafak operasyonu ile gözaltına alındı. Yapılan araştırmalar sonucu cansız bedenine ulaşılan Bahçeci’nin naaşı otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com