Ana Sayfa GÜNDEM 23 Şubat 2022 667 Görüntüleme

ALBAYRAK “KORSAN ORGANİZASYONCULARI DEFTERDARLIĞA BİLDİRECEĞİZ”

Korsan organizasyon firmalarına karşı mücadele başlatan Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak, organizasyoncular derneğini kurmak için çalışmaların başladığını ifade etti.

Sosyal medya üzerinden korsan organizasyon yapan firmaların tespit edilmesi halinde defterdarlığa bildirileceğini ifade eden Başkan Albayrak;

“Biz defterdarlık ile yaptığımız görüşme neticesinde artık bu saatten sonra kimsenin korsan iş yapmayacağının sözünün veriyoruz. Korsan iş yapan esnafları tespit edip tek tek defterdarlığa bildireceğiz. Esnaflarımızı çağırıyoruz gelin kayıtlarınızı yapın. Hep beraber yol yürüyelim. Ama kim biz korsan iş yapıyoruz diyorsa onların karşısında olacağımızı bilsinler. İş yeri olmayan arkadaşlarımız sosyal medya üzerinden bu işi yapıyorlar. Biz bunların tek tek tespitlerini yaptık. Ama bir ceza yememeleri için son defa bir açıklamada bulunmak istedik. Bugünden itibaren kendilerini tekrar ikaz ediyoruz.  Kesinlikle ve kesinlikle bu saatten sonra taviz yoktur. Bunları da bilmelerini istiyoruz. Organizasyoncular derneğini kısa sürede kuracağız.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com