Ana Sayfa GÜNDEM 2 Mart 2022 680 Görüntüleme

AK PARTİ’NİN YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın Malatya Yolu üzerindeki yeni hizmet binasının resmi açılışına yoğun katılım sağlandı. Düzenlenen açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Ak Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, AK parti MKYK Üyeleri Alaattin Parlak ve Şaziye Gündüz, Eski  Ak parti Elazığ, AK Parti İl, merkez ilçe, ilçe ve belde teşkilatları, kadın ve gençlik kolları, belediye başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katılım sağladı.

Açılışa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ’ a her geldiğinde bayrağa ve toprağa olan sadakati bir kez daha gördüğünü dile getirerek;

“Biz bu millete aşığız. Bizim genel başkanımız bu millete aşık. Biz değer siyasetiyle varız. Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi milletimizin bize gösterdiği istikamete yürüyeceğiz. Ben il başkanımıza ve gayret gösteren bütün vatandaşlara teşekkür ediyorum. AK Parti sevdası bu milletin sevdasıdır. Biz partimizi kurarken tabelasını biz değil bu millet astı. Rabbim bizi sırf Tayyip Erdoğan’ı oradan indirelim diye hiç olmayacak isimlerle kol kola girenler gibi yapmasın sonumuzu onlar gibi eylemesin inşallah. Değerli hemşehrilerim biz sizlerle birlikte gönüllere hitap edeceğiz. Biz sizlerle beraber daha nice hizmetlerin altına imza atacağız. Elazığ’a her geldiğimizde bu bayrağa ve toprağa olan sadakati görüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

BİNA YAPMAKLA BİTMİYOR HAKKINI VERMEK LAZIM

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut,  yaptığı açıklamada;

“Bu güzel il binasının kazandırılmasında emeği geçen herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum. Tabi bina yapmakla bitmiyor o güzel binanın hakkını vermek lazım. Bugüne kadar Elazığ AK Parti camiası hep kendi üstüne düşeni yaptı hakkını verdi Allah nasip ederse 2023 yılında da hakkını verecektir.” dedi.

ELAZIĞ’A YAKIŞIR BİR EV GEREKİYORDU

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, yeni hizmet binasıyla Elazığ’ı en güzel şekilde temsil edeceklerini vurgulayarak;

“Ateş çemberinin içinde huzurla yaşayan, kamu güvenliği olan bir ülke ve onun başında çok önemli bir lider. Onun liderliğinde devam ettiğimiz siyasi hayatımızda bizlere Elazığ’a yakışır bir ev gerekiyordu. Sağ olsun il başkanımız siz değerli hemşerilerimizle çok daha güzel bir ortamda hasbıhal edebilmemiz için burayı yaptılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

AK PARTİ SIRADAN BİR PARTİ DEĞİL

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının resmi açılışında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım;

“Binaları güzelleştiren oraya o sıcaklığı verecek olan o ekiptir. Eğer onlarda o sıcaklık yoksa o gönüllere dokunamıyorsa o binalar soğuk yapılardan başka bir şeye benzemez. Çok kısa sürede bu binamızı bu hale getirdik. AK Parti sıradan bir parti değil bir dava hareketidir. Bizlerde o davanın bir mensubuyuz. Hiçbir şey emeksiz olmaz, özverisiz olmaz. Buraya kadar getirdik yeter mi? Yetmez.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com