Ana Sayfa GÜNDEM, SPOR 9 Mart 2022 695 Görüntüleme

ELAZIĞSPOR “ÖLMEK VAR DÜŞMEK YOK”

Gönül Belediyeciliği sloganıyla yola çıkan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Elazığspor’a maddi ve manevi olarak destek vermeye devam ediyor. Daha önce Elazığspor transfer tahtasını açan Şerifoğulları “DİRİLİŞ MÜCADELESİNDE” de Elazığspor’dan desteklerini esirgemedi. Bugün Kahta 02 Spor ile karşılaşan Elazığspor maçı 1-0 kazanarak 3 puan aldı.  1-0 galibiyetle  sahadan ayrılan Elazığspor “Ölmek Var Düşmek Yok” sloganı ile yeni başarılara imza atmaya geliyor. Maç sonrası futbolcular ile bir araya gelen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları;

“Önceki günde sizin yanınızdaydık, bugünde sizin yanınızdayız, yarında sizin yanınızdayız. Bu bir  başlangıç İnşallah bundan sonraki maçlarda da hep bu şekilde  yüreğinizi ortaya koyarak terinizin son damlasına kadar mücadele edeceksiniz. Elazığ’ın umudu da sizlersiniz, geleceği de sizlersiniz, ağzınızdan çıkacak her kelime benim başımla gözüm üstüne. Primleriniz benden”  ifadelerine yer verdi.

,

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com