Ana Sayfa GÜNDEM 10 Mart 2022 203 Görüntüleme

FIRAT ÜNİVERSİTESİ’NDE ECZACILIK FAKÜLTESİ KURULACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan karara göre Fırat Üniversitesi’ne Eczacılık Fakültesi kurulacağı açıklanmıştı. 8 Mart’ta Resmi Gazetede yayımlanan karara göre Fırat Üniversitesi’ne Eczacılık Fakültesinin kurulacağı açıklanmıştı.

Elazığ Milletvekili Metin Bulut yaptığı açıklamada Eczacılık Fakültesi binasının, Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerinin bulunduğu alanda yapılacağını duyurdu.

Milletvekili Bulut yaptığı açıklamada, “Eczacılık Fakültesinin hızlı bir şekilde öğrenci alması için öncelikle asgari öğretim elemanları istihdam edilecek. Bu istihdamın sağlanmasıyla birlikte Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerinin bulunduğu alanda “Eczacılık Fakültesi Binası” için gerekli alanın oluşturulması planlanmaktadır. Süreci yakından takip ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com