Ana Sayfa GÜNDEM 10 Mart 2022 166 Görüntüleme

İLİMİZDE YAPILAN GÜNEYDOĞU KARİYER FUARINDA İL ÖZEL İDARESİ’DE YERİNİ ALDI

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde, Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, 10 üniversitenin katılımıyla düzenlenen “Güneydoğu Kariyer Fuarı”ında Elazığ İl Özel İdaresi de yerini aldı.

Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kariyer Fuarı’da yer alan İl Özel İdaresi,  kurumsal yapı, kurumun çalışmaları ve insan kaynakları  planlaması hakkında öğrencilere ve ziyaretçilere bilgilendirmelerde bulunuyor.

Fırat Üniversitesi’nin yanı sıra Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki bir çok üniversiteden Rektör, akademisyen ve öğrencilerinin yoğun katılımının olduğu fuarda Elazığ İl Özel İdaresi standını İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ziyaret ederek, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili incelemede bulundu.

Çeşitli üniversitelerden gelen öğrenciler de İl Özel İdaresinin standını ziyaret ederek hem kurumsal yapı hem de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Fırat Üniversitesi (FÜ) Çok Amaçlı Spor Salonu’ndaki Güneydoğu Kariyer Fuarı’nın açılışında konuşan Vali Vekili Sayın Abdulkerem Abbasoğlu, “Yetenek her yerde” sloganıyla başlayan etkinliğin Elazığ’da yapılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Türk Hava Yolları, KOSGEB, TÜBİTAK ve Fırat Teknokent’te yer alan yazılım firmaları ile gençlere kariyer olanakları konusunda destek olacaklarını dile getirdi. Abbasoğlu konuşmasında; “Burada öğrencilerimize yönelik iş ve staj imkanlarının dışında atölye çalışmaları, kariyer söyleşileri ve alanında uzman kişilerin düzenleyeceği eğitimler gerçekleşecek. Ayrıca mülakat simülasyonlarıyla kariyer planlayacağız.” diye konuştu.

Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde, Batman, Bingöl, Dicle, Hakkari, Malatyaİnönü, Turgut Özal, Mardin Artuklu, Munzur, Siirt ve Şırnak Üniversitelerinin paydaşı olduğu Fuar, 2 gün sürecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com