Ana Sayfa GÜNDEM 11 Mart 2022 198 Görüntüleme

KAPALI OLAN KÖY YOLLARINDA YOL AÇMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Elazığ İl Özel İdaresi Karla Mücadele Ekipleri önceki gün başlayan kar yağışı dolayısıyla kapanan köy yollarını ulaşıma açma çalışmalarını devam ettiriyor.

Elazığ İl Özel İdaresi, şehir genelinde ulaşıma kapalı olan 13 köy yolunda 60 araç ve 64 personelle sürdürdüğü yol açma çalışmaları ile kapanan köy yollarını kısa sürede ulaşıma açarak vatandaşların ulaşımının kolaylaştırmayı hedefliyor.

Elazığ İl Özel İdaresi’nde yapılan açıklamada, mevsim koşulları dolayısıyla Karla Mücadele Ekipleri’nin 24 saat hazır olduğunu ve kapanan köy yollarının açılmasına yönelik planlama çerçevesinde hemen çalışmaların başlatıldığı vurgulanarak; “İlimizde önceki gün başlayan kar yağışı dolayısıyla ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Kapanan köy yollarımız en kısa sürede ulaşıma açılarak vatandaşlarımızın ulaşımı kolaylaştırılacaktır.” denildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com