Ana Sayfa GÜNDEM, SPOR 12 Mart 2022 557 Görüntüleme

MİLLİ GÜREŞÇİ CANPOLAT BAŞARILARINA BAŞARI KATMAYA DEVAM EDİYOR

11 yaşında güreş eğitimi almaya başlayan ve daha önce Avrupa ve Milli Takım seçmelerinde Türkiye 3. sü Elazığ 1. si olan Yunus Emre Canpolat başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Yozgat’ta 02-06 Mart 2022 tarihlerinde, yapılan B Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında Elazığlı Güreşçi Yunus Emre Canpolat, 60 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Üçüncüsü olan Canpolat’ın güreş dalında aldığı başarılı sonuç Elazığ Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından duyurulmuştu. Yapılan açıklamada “Okul Sporları Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonasında Yunus Emre CANPOLAT, 60 kiloda Türkiye Üçüncüsü oldu. Sporcumuzu ve Okul İdarecilerimiz tebrik ediyoruz.”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milli Güreşçi Canpolat; “Doğma büyüme Elazığlıyım, 16 yaşındayım. Geçen sene Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3. sü olarak Milli Takıma Gitmeye hak kazandım. Bu sene liseler arası Türkiye Şampiyonasında tekrardan Milli Takıma gitmeye hak kazandım. Bu yolda ilerlediğim için çok mutluyum. Bu yolda yaşadığım ili temsil ettiğim için çok mutluyum. Güreşle küçük yaşlardan beridir ilgileniyorum. Elazığ’a daha öncede galibiyetlerle dönmüştüm. Allah’ın izniyle yeni şampiyonluklara koşacağız. Yozgat’ta katıldığımız bu zorlu mücadelede Elazığ’ın adını duyurmayı başardım gönül ister ki ilimizin ismi hep böyle güzel başarılarla anılsın. Bu yolda bana eşlik eden, yetiştiren yanımda olan hocalarıma teşekkür ediyorum. Sonsuz başarılara imza atacağımdan şüphem yok.” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com